Сервиз 0700 310 44, Поръчки: +359 2 983 904 14

Решения за вашия бизнес

Работно място

Заредете деня си с енергия с нашата широка селекция от решения за вендинг и кафе. Горещи напитки, чиста вода и снакс, които създават работна среда, стимулираща ангажираността и производителността.

Цялостно решение за вашия бизнес

Независимо от това дали имате нужда от горещи напитки 24/7, кристално чиста вода или здравословен снакс, ние сме one-stop-shop за нуждите на работното ви място.

 • Премиум брандове като Segafredo, Doncafé и Lavazza, които могат да държат вашите служители свежи и фокусирани през целия ден
 • Богато портфолио с многообразие от снакс продукти и студени напитки
 • Пълно обслужване и техническа поддръжка
 • Дългогодишен опит и експертиза във вендинг сектора, на която вие можете да се доверите

Вендинг решения

Ние знаем, че всички имаме нужда от пълноценна почивка и освежителна напитка през работния ден. Ето защо ние предлагаме храни и напитки, специално подбрани за вашата работна среда, които да са винаги на една ръка разстояние. Ние предлагаме както добре познати брандове, така и иновативни, здравословни продукти, които да направят вашия ден пълноценен!
Във всички наши машини имаме интегрирани системи за плащане както с монети, така и с банкноти, а вградената телеметрия позволява на нашите екипи да поддържат машините винаги заредени и чисти.

Кафе решения за вашия офис
Ние в Брейктайм вярваме, че мястото за почивка на работното място е много повече от пространство за приготвяне на качествено кафе. Това е място, което сплотява екипа и създава креативна атмосфера, където всеки може да научи повече за другия, да споделя идеи и да се вдъхновява. Нашето кафе ще накара вашите служители да се чувстват ценени.

Кристално чиста вода във всеки офис
Качеството на питейната вода е важна за поддържането на тонуса и работоспособността на вашите колеги. Проучване* показва, че дори 2% дехидратация води до значителен спад в концентрацията при дейности, изискващи повишено внимание, спад в краткосрочната памет и понижена способност да бъдем критични. Ние предлагаме най-новата технология за пречистване на питейна вода, а нашите машини са едновременно практични, екологични и с модерен дизайн, който ги превръща в перфектното допълнение на офис интериора, независимо от това дали работите в малък офис, банка или голямо споделено пространство.

*Cognitive Performance and Dehydration (2012), Ana Adan PhD, University of Barcelona, Spain  

Образование

Подарете на вашите ученици, студенти и служители цяло изживяване!

Разбираме колко е важно за всеки университет или училище да има достъп до нови и модерни вендинг машини, снабдени с качествено кафе и снакс. Всички наши предложения са съобразени с наредба  37 от 21 Юли 2009 за здравословно хранене на учениците. Ние предлагаме:

 • Висококачествено кафе от водещите брандове – Segafredo, Doncafé и Lavazza
 • Многообразие от снакс и студени напитки
 • Интегрирана система за плащане с монети и банкноти, която улеснява клиентите
 • Пълно обслужване и техническа поддръжкa
Вендинг решения

Дългогодишният ни опит и разбирането на потребителите гарантира, че нашата селекция от продукти може да отговори на нуждите на вашите ученици, студенти и служители. 

За този вид потребители ние препоръчваме две портфолиа:
 • Classic – продукти на известни брандове, които младежите познават и обичат, както и биопродукти
 • Discover – модерни и иновативни студени напитки и снакс, създадени за по-авантюристичните клиенти

Кафе решения

Проучване, извършено от британската организация Youthsight*, проведено през 2016 г. показва, че кафето е най-важната напитка за студентите по време на семестъра. С нашите вендинг машини, вашите студенти могат да имат достъп до 100% еспресо навсякъде, по всяко време.

*Youthsight research 2016

 

Пълно обслужване и техническо обслужване

Ние предлагаме пълно техническо обслужване на нашите машини. Телеметрията и системите за следене на състоянието на машината позволяват на нашите технически екипи да поддържат машините винаги чисти и заредени. Така вашите студенти могат да имат 24/7 достъп до качествено кафе и снакс, а вие да се концентрирате върху важните неща във вашето ежедневие.Здравеопазване

Ние можем да намерим цялостно решение за вашата аптека, клиника или болница, спазвайки най-високите изисквания на качество и безопасност.

Повече комфорт и уют за вашите пациенти, посетители и служители

Като лидер на пазара, ние работим с клиенти в здравеопазването и разбираме, че болниците и здравословният начин на живот вървят ръка за ръка. С нашите машини вие можете да постигнете високо ниво на качество и безопасност, като всички наши машини са сертифицирани от Международната организация по стандартизация с ISO 9001 за независима оценка на съответствие със стандартите за качество, приети в света.
Всяка една машина е снабдена и със система за следене и телеметрия които гарантират, че нашите технически екипи могат да поддържат машините ви винаги чисти и заредени. Така вие получавате достъп до здравословни храни и напитки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Вендинг решения

Храните и напитките, които ние предоставяме в нашите машини са съобразени с нуждите на вашите пациенти, служители и посетители. Така освен известни брандове, ние можем да предложим и широк избор от здравословни продукти.  

Кафе решения

Все повече се увеличава консумацията на кафе, когато сме далеч от вкъщи. Независимо от това дали сте пациент, който очаква посещение или служител, който е в почивка, нашите горещи напитки могат да ви създадат комфорт и уют по време на престоя ви в болницата.

Без риск от развитие на бактерии във вашата питейна вода

Технологията за пречистване на вода, която предлагаме е изключително подходящо решение за условия в болнична среда. Докато при бутилираната вода съществува риск от развитие на бактерии в следствие на застояване и постоянния контакт със светлина и въздух след отваряне, нашите машини пречистват водата в момента на натискане на бутона. Всеки диспенсър е с покритие, което предотвратява развитието на бактерии, а екипите ни следят състоянието на филтрите за всяка машина и гарантират чистия и санитарен вид на апарата.
           
 

Производство и логистика

Погрижете се за безпроблемното протичане на вашия ден с вендинг, кафе и водни решения, които да отговорят на всяка част от вашия бизнес

Правилното решение за вашия бизнес

Независимо от това дали разполагате с малка стая за персонал или имате нужда от самостоятелна вендинг машина за пространството, в което служителите ви си почиват, ние разполагаме с широка гама от решения за вендинг, кафе и машини за пречистване на вода за всяка област от вашия бизнес.

 • Портфолио, създадено специално за нуждите на вашата бизнес сфера
 • 24/7 достъп до горещи и студени напитки, снакс и чиста вода
 • Пълно обслужване и техническа поддръжка
 • Дългогодишен опит и експертиза във вендинг сектора

Кафето е от значение за производителността на вашите служители…

Ние разбираме стремежа на компаниите да стимулират ангажираността и да повишат производителността на служителите си. Проучване на Leesman index*, проведено между повече от 100.000 служители, показва, че най-важната характеристика за една ефективна работна среда е наличието на „кафе, чай и други продукти за освежаване“ в сравнение с други характеристики като ресторант, кантина и паркинг. Изследванията също така показват, че редовните кафе паузи по време на работния ден карат служителите ви да се чувстват ценни, което от своя страна ги вдъхновява и ги прави по-продуктивни.
Ние предлагаме широка гама от кафе продукти, включително водещите брандове като Segafredo, Lavazza и Doncafé. Вашите служители могат да се наслаждават на качествено кафе без да напускат работното си място.

*Leesman review issue 17

Вендинг решения

Някои компании се нуждаят от партньори, които могат да отговорят на техните специфични изисквания. Така например производителите на храни може да имат нужда от продукти, които не съдържат ядки, а някои видове снакс могат да носят риск от замърсяване на поточната линия. Ние разбираме това и можем да намерим индивидуално решение за всички ваши изисквания.