Сервиз 0700 310 44, Поръчки: +359 2 983 904 14

За нас

Кои сме ние?

Всеки ден над 50,000 клиенти са обслужвани от офисите ни в София, Варна, Бургас, Пловдив, ПлевенРусе, Сливен и Благоевград и мисията на всеки един от 100-те ни служители е да направи почивката им приятна и работният им ден по-продуктивен.
В Брейктайм имаме вдъхновение и мотивация да се грижим за местата за почивка във вашата работна среда. Независимо от това дали се намирате в болница, производствено предприятие, училище или университет, ние ви даваме достъп до водещите производители на храни и напитки. Брейктайм е пионер и в предлагането през вендинг машини на продукти за здравословно хранене и на биохрани.
Ако имате нужда от допълнително разсънване или следобеден рестарт, Брейктайм ви предлага водещи марки кафе като Сегафредо, Лаваца, Донкафе.
В Брейктайм вярваме, че всеки на работното си място трябва да има достъп до 100% чиста вода. Затова предлагаме водни решения, които са ценово ефективни, пестят място, премахват всякакви лимити за консумация като същевременно помагат и на околната среда.

Нашата мисия е да предлагаме цялостно решение за вендинг, кафе и вода, както и качествено обслужване на нашите клиенти.
Нашата визия: като лидер в сектора се стремим да предлагаме най-иновативните решения за вендинг, кафе и вода.
         

За нашите партньори

Вендинг

Брейктайм АД е официален представител на

 • световния лидер в производството на вендинг машини – японската марка Sanden Vendo
 • италианския конгломерат Evoca Group и техния бранд Necta Astro (производител на висококачествени кафе машини)

Брейктайм АД е официален представител и дистрибуционен партньор на:

 • Segafredo – Zanetti
 • Strauss Coffee
 • Coca-Cola Hellenic Bottling Company

Технология за пречистване на питейна вода

Брейктайм АД е официален представител на световните лидери в производството на машини за пречистване на вода.

 • Pure Health Solutions – USA (PHSI)
 • Hyundai Water – South Korea
 • Waterlogic – United Kingdom (UK)

Факти

 
За Брейктайм

 • 8 години доминиращо лидерство на пазара
 • Стотици доволни клиенти
 • Екип с дългогодишен опит и експертиза в оперирането на вендинг, кафе и водни машини
 • Национален сервиз
 • Избор от портфолио с над 280 продукти на цени, близки до ритейл цени
 • Официален представител на световните лидери във вендинг сектора 
Кариери

Станете част от нашия екип!

Ние в Брейктайм търсим мотивирани и енергични личности. Ако искате да станете част от нашия екип, изпратете ни ваша автобиография и желана позиция на: office@breaktime.bg


Социална отговорност

Ние в Брейктайм вярваме, че най-добрите компании се стремят да преврърнат света в едно по-добро място за живеене. Именно тук е нашата отговорност към обществото, околната среда и работното място.
Ние подкрепяме регионални и глобални инициативи, чрез които допринасяме за решаването на даден социален проблем.
Ние се стремим да запазим околната среда, така че да сведем влиянието на нашия бизнес до минимум. Ние предлагаме само машини, които са от висок енергиен клас.
Ние се ангажираме с предоставянето на най-добрите работни условия за нашите служители – организираме обучения, окуражаваме екипната работа и добрата комуникация между персонала, както и се грижим за здравето и безопасността на нашите служители.

 
Инициативи

Продукти със сертификати Rainforest Alliance
Сертификатът Rainforest Alliance, представляващ печат с малка зелена жаба е гаранция за устойчива кафеена култура и практики за отглеждане и добиване на суровината. Продуктите с този знак отговарят на социалните, икономически и екологични стандарти за качество в най-висока степен.    
  
Продукти със сертификати Fair Trade
Сертификатът Fair Trade гарантира партньорство, основано на диалог, прозрачност и уважение с цел да се постигне по голяма справедливост на международната търговия. Тя допринася за трайното развитие, създава по-добри търговски условия и гарантира правата на производителите и маргинализираните работници, по-специално в южните страни на планетата.

Великденска кампания на Holiday Heroes
Сдружение "Празнични герои" работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания, както и за насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници.

Брейктайм участва с 65 служители в кампания „Великден 2017“, организирана от Holiday Heroes при подготовката на празнични пакети преди старта на кампанията. Заедно с Holiday Heroes успяхме да опаковаме рекордния брой от 5.277 пакети с 14 хранителни продукта във всеки един от тях. По този начин успяхме да помогнем за това, празничните пакети да достигнат до повече от 20.000 българи.


Брейктайм подкрепя Заедно в час
Визията на фондация "Заедно в час" е един ден всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители. Ние в Брейктайм се идентифицираме с ценностите и визията на "Заедно в час" и подкрепяме осъществяването им, знаейки, че заедно можем да оставим една положителна следа в нашето общество.

Брейктайм подкрепя CancerCare
Фондация "Победи рака" работи в помощ на онкоболните в България и техните близки. Чрез своята уебплатформа CancerCare, фондацията предоставя безплатна, достоверна и леснодостъпна информация за онкологичните заболявания. Мисията на "Победи рака" е да намали смъртността от рак в страната. Като социално отговорна бизнес организация, Брейктайм подкрепя развитието на иновации, които променят обществото ни.

CancerCare        Заедно в час           Holiday Heroes