Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Кафе

Кафе

Почивката за кафе - сутрешно, следобедно, а и по всяко друго време на деня, е онзи специален момент в работното ежедневие, за който Брейктайм ще ви предостави всичко необходимо.

Bianchi Talia
Bianchi Talia
  • Автономно зареждане с вода или контейнер
  • Размери В 72 см/ Ш 39,5 см/ Д 57,6 см
  • Много компактна и удобна машина за офиса плюс възможност за платежни инструменти
  • Работи с Еспресо кафе на зърна 3 канистъра за инстантни продукти – мляко на прах, шоколад и инстантно кафе/безкофеиново
  • Предлага до 24 вида напитки
  • 200 + човека

Lavazza Café Crema Dolce (100 бр. в кутия)
Lavazza Café Crema Dolce (100 бр. в кутия)

100% арабика бленд, благоухаен и кадифен, с богата текстура и златен каймак. Сладък, балансиран и кремав бленд. Специалното печене, съчетано с правилното смилане създава особено сладко и кадифено кафе.


Doncafé Intenso
Doncafé Intenso
Бленд от отлични сортове Арабика и Робуста, които придават богатия му и сладко-горчив вкус. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.
Донкафе Еспресо Гранд Арома
Донкафе Еспресо Гранд Арома

Професионален бленд, създаден специално за еспресо с балансиран горчиво-сладък вкус и привлекателен интензивен аромат. Плътният златист каймак и богатото тяло превръщат тази смес от бавно изпечени зърна в уникално и изключително кафе.


Lavazza Espresso Very B Magnifico (100 бр. в кутия)
Lavazza Espresso Very B Magnifico (100 бр. в кутия)

Бленд от най - добро качество, 100% Арабика от Бразилия и Индия, особено сладък и с безпогрешен аромат. Една балансирана, кремообразна смес. Иновативния процес на печене е това, което добавя особена сладост и аромати, с постоянен послевкус и плътен, кадифен крем.


Ethiopia Sidamo
Ethiopia Sidamo

Ethiopia Sidamo


Fortissimo
Fortissimo

Fortissimo


Julius Meinl GUSTO PIENO
Julius Meinl GUSTO PIENO

Ароматен бленд, съставен от първокласни азиатски зърна Робуста, обогатена с ароматни зърна Арабика. Идеална за перфектно начало на деня или като енергийно зареждане, предлагайки кафе със силно тяло и пълен, гладък и интензивен аромат.


Lavazza Espresso Tierra (100 бр. в кутия)
Lavazza Espresso Tierra (100 бр. в кутия)

100 % Арабика продукт, направен изключително от бленд на премиално зелено кафе от производители в Хондурас, Перу, Колумбия. Земеделските производствни общности са сертифицирани от Rainforest Alliance – международна неправителствена организация, активна в насърчаването на правата и здравословните условия на живот на фермерите и техните семейства


Висок клас кафе машини за вашия офис

Всяко съвременно офис пространство има нужда от качествена кафемашина, а ние от Брейктайм можем да ви осигурим най-добрата. Ще се съобразим с вашите предпочитания за начин на приготвяне на кафето, кафе марката, която предпочитате, за да ви предложим най-добрите кафе автомати и машини за приготвянето му. Брейктайм е официален представител за България на италианския конгломерат Evoca Group и бранда им Necta Astro, чиито висококачествени кафемашини са световно признати. Насладете се на чаша ароматно кафе, а техническа поддръжка на машината, както и нужните консумативи оставете на нас.

Кафе марки и видове по вашия вкус

Предлагаме ви широк набор от кафе продукти, сред които кафе на зърна и в капсули, представени от водещи марки като Lavazza, Doncafe, Julius Meinl, Tchibo. С Брейктайм можете да направите покупка на кафе на едро, както и да разчитате на нас за цялостната поддръжка на вашите офис кафемашини. Направете своя избор между широко разнообразие от кафемашини за офиса, ние ще осигурим тяхната доставка, безпроблемно обслужване, техническа поддръжка и навременен ремонт.