Сервиз 0700 911 40, Поръчки: 02 839 04 19 / 0875 16 35 99
Кафе на зърна

Кафе на зърна

Coffee Break Aroma
Coffee Break Aroma

Кафето е направено от висококачествени зърна от плантации в Бразилия. Пропорционален микс на Арабика и Робуста, специално разработен за Българския вкус.


Don Café Intenso
Don Café Intenso

Перфектна селекция от кафени зърна за силно еспресо, балансиран микс от Арабика и Робуста с характерен за бавното изпичане кафяв цвят. Интензивният горчиво-сладък вкус и карамелени нотки, плътна консистенция , както и плътния тъмен каймак са гаранция за перфектно еспресо.


Lavazza Crema Ricca
Lavazza Crema Ricca

Избор от най-добрите сортове Арабика и Робуста от сертифицирани UTZ насаждения. Едно еспресо с вкусни нотки на сушени плодове и тъмен шоколад, които предизвикват какаови асоциации и събуждат аромати на бисквити и прясно изпечен хляб


Lavazza Gusto Forte
Lavazza Gusto Forte

Избор от уникални сортове кафе от Африка и Азия. Бленд с плътен каймак и силен, решителен вкус, който оставя приятен послевкус на какао.


Lavazza Gusto Pieno
Lavazza Gusto Pieno

Избор от уникални сортове кафета от Южна Америка, Африка и Азия. Бленд от кафета с интензивен аромат и компактен каймак, с приятни нотки на дървесина.


Segafredo Buono
Segafredo Buono

Mикс от първокласни Южноамерикански блендове 75% Арабика и 25% Робуста, отличаващи се с цитрусови флорални нотки и лешников акцент.


Segafredo Casa
Segafredo Casa

Този бленд е комбинация от едни от най-добрите сортове Арабика и Робуста, които ви позволяват да получите вкъщи резултат, много близък до кафето, приготвено в типична кафетерия.


Segafredo Inermezzo
Segafredo Inermezzo

Класическо еспресо, подходящо за всяко време от деня. Зареждащо с енергия и с богат аромат, този бленд носи истинска наслада за любителите на силното и плътно кафе. Налично мляно и на зърна.


Segafredo Massimo
Segafredo Massimo

Микс от първокласни Южноамерикански блендове (90% Арабика и 10% Робуста), отличаващи се с балансиран вкус и шоколадов акцент. Плътен, устойчив каймак и мек вкус са основните качества на този висококачествен продукт.