Сервиз 0700 911 40, Поръчки: 02 839 04 19 / 0875 16 35 99
Кафе на зърна

Кафе на зърна

Piacetto Tradizionale Espresso
Piacetto Tradizionale Espresso

Piacetto Tradizionale Espresso  е бленд съдържащ кафени зърна Арабика от района на Южна Америка и Робуста от Азия. Традиционният метод на бавно печене, разгръща тази смес от Арабика и Робуста, като подчертава силен южен италиански вкус. Подходящо е както за еспресо, така и за съчетание с мляко, сметана и други млечни вариации.


Piacetto Tradizionale Caffè Crema
Piacetto Tradizionale Caffè Crema

Piacetto Tradizionale Caffe Crema Произход: Азия и Южна Америка, от тропическите гори, сертифицирани ферми. Смес от арабика;Робуста много пълно тяло; силен и интензивен вкус; без киселинност


Кафе на зърна Лаваца Крема
Кафе на зърна Лаваца Крема

Кафе на зърна Лаваца Крема е Арома Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна лате макиато.


Лаваца Експерт Густо Форте
Лаваца Експерт Густо Форте

Лаваца Експерт Густо Форте съдържа 100% Робуста зърна събрани от Африка и Азия. Характеризира се като най- силното кафе с богат вкус, много аромат, нотка на какао и натрапчивост от тъмното печене на зърната.


BAR SPECIALE
BAR SPECIALE

Като симфония, силна и хармонична, кафето Bar Speciale се развива и изненадва публиката. В началото ще откриете интензивен аромат на тъмен шоколад, с лек намек за подправки и нотка бергамот. След това се разкрива сладост, подобна на мед и флорална нотка. Последната част е плътен, дълготраен орехов послевкус. Всички тези вкусове се разгръщат посредством тъмно печене, за да доставят наслада на любителите на еспресото.


CREMA ESPRESSO CLASSICO
CREMA ESPRESSO CLASSICO

Селекция от премиум зърна Арабика и Робуста, средно изпечени, което води до уникален вкус. Crema Espresso Classico стимулира вкусовите рецептори на всеки любител на кафе със своя силен, интензивен аромат и много богата, устойчива, тъмно кафява крем пяна.


Донкафе Еспресо Гранд Арома
Донкафе Еспресо Гранд Арома

Професионален бленд, създаден специално за еспресо с балансиран горчиво-сладък вкус и привлекателен интензивен аромат. Плътният златист каймак и богатото тяло превръщат тази смес от бавно изпечени зърна в уникално и изключително кафе.


GUSTO PIENO
GUSTO PIENO

Ароматен бленд, съставен от първокласни азиатски зърна Робуста, обогатена с ароматни зърна Арабика. Идеална за перфектно начало на деня или като енергийно зареждане, предлагайки кафе със силно тяло и пълен, гладък и интензивен аромат.


Донкафе Еспресо Интенс
Донкафе Еспресо Интенс

Перфектна селекция от кафени зърна за силно еспресо, балансиран микс от Арабика и Робуста с характерен за бавното изпичане кафяв цвят. Интензивният горчиво-сладък вкус и карамелени нотки, плътна консистенция , както и плътния тъмен каймак са гаранция за перфектно еспресо.