Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Кафе на зърна

Кафе на зърна

Обичате плътния и завладяващ аромат и вкус, който предлагат кафените продукти на зърна? Искате тази ароматна и енергизираща топла напитка да бъде на бюрото ви или да бъде приготвена непосредствено преди кафе паузата в офиса?
Ние от Брейктайм ще се погрижим за това!

Piacetto Tradizionale Caffè Crema
Piacetto Tradizionale Caffè Crema

Съчетава кафеени зърна Арабика от тропическите гори на Южна Америка и висококачествена Робуста от Азиатските плантации. Подходящо е както за еспресо, така и за съчетание с мляко. Висока плътност, интензивен но балансиран вкус, без изразена киселинност.


Кафе на зърна Лаваца Крема
Кафе на зърна Лаваца Крема

Кафе на зърна Лаваца Крема е Арома Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна лате макиато.


Julius Meinl BAR SPECIALE
Julius Meinl BAR SPECIALE

Като симфония, силна и хармонична, кафето Bar Speciale се развива и изненадва публиката. В началото ще откриете интензивен аромат на тъмен шоколад, с лек намек за подправки и нотка бергамот. След това се разкрива сладост, подобна на мед и флорална нотка. Последната част е плътен, дълготраен орехов послевкус. Всички тези вкусове се разгръщат посредством тъмно печене, за да доставят наслада на любителите на еспресото.


Julius Meinl CREMA ESPRESSO CLASSICO
Julius Meinl CREMA ESPRESSO CLASSICO

Селекция от премиум зърна Арабика и Робуста, средно изпечени, което води до уникален вкус. Crema Espresso Classico стимулира вкусовите рецептори на всеки любител на кафе със своя силен, интензивен аромат и много богата, устойчива, тъмно кафява крем пяна.


Донкафе Еспресо Гранд Арома
Донкафе Еспресо Гранд Арома

Професионален бленд, създаден специално за еспресо с балансиран горчиво-сладък вкус и привлекателен интензивен аромат. Плътният златист каймак и богатото тяло превръщат тази смес от бавно изпечени зърна в уникално и изключително кафе.


Julius Meinl GUSTO PIENO
Julius Meinl GUSTO PIENO

Ароматен бленд, съставен от първокласни азиатски зърна Робуста, обогатена с ароматни зърна Арабика. Идеална за перфектно начало на деня или като енергийно зареждане, предлагайки кафе със силно тяло и пълен, гладък и интензивен аромат.


Донкафе Еспресо Интенс
Донкафе Еспресо Интенс

Перфектна селекция от кафени зърна за силно еспресо, балансиран микс от Арабика и Робуста с характерен за бавното изпичане кафяв цвят. Интензивният горчиво-сладък вкус и карамелени нотки, плътна консистенция , както и плътния тъмен каймак са гаранция за перфектно еспресо.


LAVAZZA–GRAN Espresso
LAVAZZA–GRAN Espresso

сместа - 40% Арабика и 60% Робуста e перфектно балансиран състав на зърна от Централна и Южна Америка с азиатска и африканска Робуста получени чрез изплакване. Lavazza Grand Espresso е силно печено кафе, което се характеризира със силен, сладък и наситен аромат, твърда плът и обособен вкус.


LAVAZZA–SUPER Crema
LAVAZZA–SUPER Crema

Комбинация от съвършенство и перфектен баланс на кремообразна и ароматна смес от средно изпечено кафе, с интензивен и ароматен вкус. Има плътен дълготраен каймак, плътно тяло на напитката с кадифен крем и устойчив аромат на мед и бадеми за по-кремообразно еспресо и цялата хармония на италианското еспресо


Кафе на зърна - наслади се на момента

Предлагаме ви широк асортимент от кафе марки на зърна, включително и професионални кафе машини за офиса, с които да ги приготвяте бързо и лесно. Вкусното и ароматно кафе на зърна се постига след непосредственото му смилане в кафе автомата за получаване на силна еспресо напитка, която възбужда сетивата.

Кафе марки с всеобщо признати вкусови качества и аромат

От Брейктайм подбрахме за вас едни от най-добрите кафе марки на пазара, чиито вкусови качества и аромат се радват на световно признание. Ще доставим за офиса ви кафе продукти на зърна на марки като Lavazza, Doncafe, Julius Meinl, Tchibo. Всеки от предлаганите видове кафе идва с различен състав, вкус, аромат и интензитет. Ще ви ги предложим и в широк диапазон от цени. А в комбинация с услугата ни по доставка на професионални кафе машини, с които да ги приготвяте, качествата им са гарантирани.