Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Кафе на зърна

Кафе на зърна

Обичате плътния и завладяващ аромат и вкус, който предлагат кафените продукти на зърна? Искате тази ароматна и енергизираща топла напитка да бъде на бюрото ви или да бъде приготвена непосредствено преди кафе паузата в офиса?
Ние от Брейктайм ще се погрижим за това!

LAVAZZA–CREMA E AROMA
LAVAZZA–CREMA E AROMA

Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна макиато.


Tchibo-Professional Espresso
Tchibo-Professional Espresso

Съставено от най-добрите кафени зърна, внимателно подбрани и тъмно изпечени, за да получим силен и интензивен аромат. Индивидуалният процес на печене и смилане на зърната на Tchibo  създаде кафе с интензивен вкус и аромат, който е перфектно хармонизиран, за професионална употреба


Tchibo–Professional Caffè Crema
Tchibo–Professional Caffè Crema

Композиция от 100% Арабика кафе на зърна използвани за създаване на фина крема, аромат и плътно тяло. Традиционните методи за селекция и изпичане на Tchibo произвеждат превъзходно качество. Създаден за професионална употреба

 


Кафе на зърна - наслади се на момента

Предлагаме ви широк асортимент от кафе марки на зърна, включително и професионални кафе машини за офиса, с които да ги приготвяте бързо и лесно. Вкусното и ароматно кафе на зърна се постига след непосредственото му смилане в кафе автомата за получаване на силна еспресо напитка, която възбужда сетивата.

Кафе марки с всеобщо признати вкусови качества и аромат

От Брейктайм подбрахме за вас едни от най-добрите кафе марки на пазара, чиито вкусови качества и аромат се радват на световно признание. Ще доставим за офиса ви кафе продукти на зърна на марки като Lavazza, Doncafe, Julius Meinl, Tchibo. Всеки от предлаганите видове кафе идва с различен състав, вкус, аромат и интензитет. Ще ви ги предложим и в широк диапазон от цени. А в комбинация с услугата ни по доставка на професионални кафе машини, с които да ги приготвяте, качествата им са гарантирани.