Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Doncafe

Doncafe е още един популярен бранд кафе на зърна, особено предпочитан от клиентите на Брейктайм. Да осигурим достъп до висококачествени марки кафе е наш основен приоритет, а продуктите на Doncafe са чудесен пример в това отношение.

Донкафе Еспресо Гранд Арома
Донкафе Еспресо Гранд Арома

Професионален бленд, създаден специално за еспресо с балансиран горчиво-сладък вкус и привлекателен интензивен аромат. Плътният златист каймак и богатото тяло превръщат тази смес от бавно изпечени зърна в уникално и изключително кафе.


Донкафе Еспресо Интенс
Донкафе Еспресо Интенс

Перфектна селекция от кафени зърна за силно еспресо, балансиран микс от Арабика и Робуста с характерен за бавното изпичане кафяв цвят. Интензивният горчиво-сладък вкус и карамелени нотки, плътна консистенция , както и плътния тъмен каймак са гаранция за перфектно еспресо.


Качествени кафе продукти Doncafe

Както с всеки друг бранд, с който обогатяваме продуктовото си портфолио от кафета, тук отново се фокусираме върху невероятен еспресо вкус и аромат. Кафе продуктите на Doncafe предоставят отлично балансиран вкус, комбиниран с интензивен аромат. Приготвяйки любимото си кафе с професионална кафе машина, с всяка доза кафе получавате пухкав каймак. Независимо дали ще му се насладите сутринта, или ще го направите в друга част от деня, в резултат винаги получавате изключително кафе.

Специална селекция от вкусове, между които да избирате

Брейктайм ви предлага два от най-популярните вида кафета на марката - Doncafe Espresso Grande Aroma и Doncafe Espresso Intense. Независимо на кой от двата ще се спрете, резултатът винаги е впечатляващ - силно еспресо, отличаващо се с балансиран вкус и плътен аромат. С нашата специална селекция от кафе вкусове на бранда, ние от Брейктайм се стремим да осигурим на вашите служители, посетители и гости приятни работни срещи в компанията на чаша приятна и ободряваща напитка.