Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Julius Meinl

Julius Meinl

В портфолиото ни от кафе продукти, предлагани за офиса, своето почетно място заема и не по-малко популярният бранд с кафени продукти на Julius Meinl. Марката се вписва идеално във визията ни да предлагаме първокласни продукти за кафе на зърна, чийто индивидуални качества впечатляват милиони любители на напитката по света.

Julius Meinl BAR SPECIALE
Julius Meinl BAR SPECIALE

Като симфония, силна и хармонична, кафето Bar Speciale се развива и изненадва публиката. В началото ще откриете интензивен аромат на тъмен шоколад, с лек намек за подправки и нотка бергамот. След това се разкрива сладост, подобна на мед и флорална нотка. Последната част е плътен, дълготраен орехов послевкус. Всички тези вкусове се разгръщат посредством тъмно печене, за да доставят наслада на любителите на еспресото.


Julius Meinl CREMA ESPRESSO CLASSICO
Julius Meinl CREMA ESPRESSO CLASSICO

Селекция от премиум зърна Арабика и Робуста, средно изпечени, което води до уникален вкус. Crema Espresso Classico стимулира вкусовите рецептори на всеки любител на кафе със своя силен, интензивен аромат и много богата, устойчива, тъмно кафява крем пяна.


Julius Meinl GUSTO PIENO
Julius Meinl GUSTO PIENO

Ароматен бленд, съставен от първокласни азиатски зърна Робуста, обогатена с ароматни зърна Арабика. Идеална за перфектно начало на деня или като енергийно зареждане, предлагайки кафе със силно тяло и пълен, гладък и интензивен аромат.


Духът на Виена пристига във вашия офис

Julius Meinl е сред популярните компании за производство на различни видове кафета. Качественият вкус на кафетата на марката е добре познат в района на Централна и Източна Европа, като България не прави изключение. В Брейктайм осигуряваме отлични цени за Julius Meinl кафе на зърна, доставяйки любимия ви кафе вкус директно в офиса, за да му се насладите.

Селектирани кафе продукти за вашия индивидуален вкус

Брейктайм ви предлагат специални видове кафе на зърна на Julius Meinl, сред които се отличават следните видове: Julius Meinl BAR SPECIALE, Julius Meinl CREMA ESPRESSO CLASSICO, Julius Meinl GUSTO PIENO. Избирате между предложения с богат и интензивен аромат, различни вкусови нотки и много други. Каталогът ни е представен и от редица други маркови класове кафе на зърна и капсули, за да изпробвате и изберете тези от тях, които ви доставят най-голямо удоволствие.