Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Lavazza
Кафе на зърна Лаваца Крема
Кафе на зърна Лаваца Крема

Кафе на зърна Лаваца Крема е Арома Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна лате макиато.


LAVAZZA–GRAN Espresso
LAVAZZA–GRAN Espresso

сместа - 40% Арабика и 60% Робуста e перфектно балансиран състав на зърна от Централна и Южна Америка с азиатска и африканска Робуста получени чрез изплакване. Lavazza Grand Espresso е силно печено кафе, което се характеризира със силен, сладък и наситен аромат, твърда плът и обособен вкус.


LAVAZZA–SUPER Crema
LAVAZZA–SUPER Crema

Комбинация от съвършенство и перфектен баланс на кремообразна и ароматна смес от средно изпечено кафе, с интензивен и ароматен вкус. Има плътен дълготраен каймак, плътно тяло на напитката с кадифен крем и устойчив аромат на мед и бадеми за по-кремообразно еспресо и цялата хармония на италианското еспресо


LAVAZZA–CREMA E AROMA
LAVAZZA–CREMA E AROMA

Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна макиато.