Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Lavazza

Доверете се на един от водещите световни доставчици на кафе на зърна - Lavazza. Като една от най-разпознаваемите марки кафе продукти, от Брейктайм ви предлагаме специална селекция от кафе вкусове на италианския бранд, която заслужава вниманието ви.

Кафе на зърна Лаваца Крема
Кафе на зърна Лаваца Крема

Кафе на зърна Лаваца Крема е Арома Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна лате макиато.


LAVAZZA–GRAN Espresso
LAVAZZA–GRAN Espresso

сместа - 40% Арабика и 60% Робуста e перфектно балансиран състав на зърна от Централна и Южна Америка с азиатска и африканска Робуста получени чрез изплакване. Lavazza Grand Espresso е силно печено кафе, което се характеризира със силен, сладък и наситен аромат, твърда плът и обособен вкус.


LAVAZZA–SUPER Crema
LAVAZZA–SUPER Crema

Комбинация от съвършенство и перфектен баланс на кремообразна и ароматна смес от средно изпечено кафе, с интензивен и ароматен вкус. Има плътен дълготраен каймак, плътно тяло на напитката с кадифен крем и устойчив аромат на мед и бадеми за по-кремообразно еспресо и цялата хармония на италианското еспресо


LAVAZZA–CREMA E AROMA
LAVAZZA–CREMA E AROMA

Печена комбинация от най-добрите зърна на сорта Арабика и Робуста, характеризиращи се невероятен аромат. Той е подходящ за подготовката на великолепно истинско италианско еспресо или млечни кафе напитки, като кремаво капучино или вкусна макиато.


Чаша ароматно италианско кафе в офиса

Брейктайм ви предлага превъзходна селекция от кафе на зърна Лаваца за приготвянето на висококачествено италианско еспресо със съвършени аромат и вкус. Можете да сте сигурни, че тази категория кафе продукти ще отговори и на най-високите ви очаквания за кафе вкус, който пленява сетивата ви. И най-важното - можете да го имате в офиса си, току-що приготвено, топло и ароматно.

Специално подбрани марки кафе на зърна Лаваца

Нашите предложения за любимото кафе на италианците, а и на мнозина от нас, включва специална селекция от продукти, които подбрахме за вас. Сред тях се отличават кафе марки като Lavazza Crema, Lavazza Grand Espresso, Lavazza Super Crema, Lavazza Crema e Aroma. Брейктайм може да ви предложи разнообразна гама от популярни кафе продукти, сред които се отличават още водещи марки като Doncafe, Julius Meinl и Tchibo. Вие избирате марката и вкуса, ние ги доставяме в офиса ви. Ще се погрижим за доставката и инсталирането на професионални кафе машини, с които да приготвите любимата си напитка.