Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Tchibo

В търсене на специалните неща, също като в историята на Tchibo, ние от Брейктайм селектриахме за служителите във вашия офис специални кафе продукти. Tchibo кафе е сред най-предпочитаните марки кафе на зърна, които доставяме всеки ден до офисите на редица бизнеси.

Piacetto Tradizionale Caffè Crema
Piacetto Tradizionale Caffè Crema

Съчетава кафеени зърна Арабика от тропическите гори на Южна Америка и висококачествена Робуста от Азиатските плантации. Подходящо е както за еспресо, така и за съчетание с мляко. Висока плътност, интензивен но балансиран вкус, без изразена киселинност.


Tchibo-Professional Espresso
Tchibo-Professional Espresso

Съставено от най-добрите кафени зърна, внимателно подбрани и тъмно изпечени, за да получим силен и интензивен аромат. Индивидуалният процес на печене и смилане на зърната на Tchibo  създаде кафе с интензивен вкус и аромат, който е перфектно хармонизиран, за професионална употреба


Tchibo–Professional Caffè Crema
Tchibo–Professional Caffè Crema

Композиция от 100% Арабика кафе на зърна използвани за създаване на фина крема, аромат и плътно тяло. Традиционните методи за селекция и изпичане на Tchibo произвеждат превъзходно качество. Създаден за професионална употреба

 


Всеки в офиса заслужава чаша перфектно приготвено кафе

Водени от идеята да направим възможен достъп до перфектно приготвеното кафе само на минута разстояние, без да нарушавате работния си процес или докато се наслаждавате на кратка пауза, подбрахме за вас висок клас Tchibo кафе. Можем да ви доставим едни от най-търсените видове кафе на зърна на марката, а именно Piacetto Tradizionale Caffè Crema, Tchibo-Professional Espresso, Tchibo–Professional Caffè Crema.

Плътен аромат и балансиран вкус - точно както го обичате

В Брейктайм сме посветени на мисията да доставяме на клиентите си само качествени кафе продукти. За да се насладите максимално на вкусовите и ароматните им качества, важен е методът, по който ще приготвите кафето си. Предлагаме ви да го направите по най-добрия начин - като се доверите на нашите консултанти, които ще ви предложат точната кафе машина спрямо типа кафе, който предпочитате. За сутрешното събуждане или следобеден рестарт - направете избор от нашите предложения за кафе на зърна Tchibo. Ние ще доставим искания продукт на място във вашия офис!