Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Кафе в капсули

Кафе в капсули

Приготвянето на кафе в капсули е утвърден метод за приготвяне на кафето днес, тъй като в предлаганите капсули за кафе се запазва напълно както ароматът, така и вкусовите му качества. Брейктайм предлага услугата доставка на капсули за кафе за нуждите на вашия офис. Много от офисите, които обслужваме в цялата страна, се довериха на кафе капсулите. Причните бихме могли да търсим в достъпната им цена, бързина, удобство и лекота, които предлагат този тип кафе продукти.

Doncafé Aromatico
Doncafé Aromatico
100%-Арабика, сладък и леко плодов вкус с нотки на фин шоколад. Doncafé Aromatico е бленд от кафе сортове, идващи от Бразилия, Салвадор, Гватемала и Колумбия. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.
Doncafé Cremoso
Doncafé Cremoso
100%-Арабика от най-добрите плантации в Латинска Америка. Вкус с богати аромати и нотки на фин шоколад. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.
Lavazza Café Crema Dolce (100 бр. в кутия)
Lavazza Café Crema Dolce (100 бр. в кутия)

100% арабика бленд, благоухаен и кадифен, с богата текстура и златен каймак. Сладък, балансиран и кремав бленд. Специалното печене, съчетано с правилното смилане създава особено сладко и кадифено кафе.


Doncafé Intenso
Doncafé Intenso
Бленд от отлични сортове Арабика и Робуста, които придават богатия му и сладко-горчив вкус. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.
Lavazza Espresso Very B Magnifico (100 бр. в кутия)
Lavazza Espresso Very B Magnifico (100 бр. в кутия)

Бленд от най - добро качество, 100% Арабика от Бразилия и Индия, особено сладък и с безпогрешен аромат. Една балансирана, кремообразна смес. Иновативния процес на печене е това, което добавя особена сладост и аромати, с постоянен послевкус и плътен, кадифен крем.


Ethiopia Sidamo
Ethiopia Sidamo

Ethiopia Sidamo


Fortissimo
Fortissimo

Fortissimo


Lavazza Espresso Tierra (100 бр. в кутия)
Lavazza Espresso Tierra (100 бр. в кутия)

100 % Арабика продукт, направен изключително от бленд на премиално зелено кафе от производители в Хондурас, Перу, Колумбия. Земеделските производствни общности са сертифицирани от Rainforest Alliance – международна неправителствена организация, активна в насърчаването на правата и здравословните условия на живот на фермерите и техните семейства


Lavazza Espresso Ricco (100 бр. в кутия)
Lavazza Espresso Ricco (100 бр. в кутия)

Плътна и шоколадова смес с гъст каймак. Изключителен вкус на пълноценен бленд с нотки на ликьор и аромат на шоколад.


Разнообразие от кафе марки и видове капсули за кафе

Избирайки кафе капсули, имате възможността да се насладите на широк спектър от вкусове и марки кафени продукти. Брейктайм селектира за вас предложенията на популярни световни брандове в областта като Lavazza, Doncafe и Julius Meinl.

Кафе капсули - удобство и лекота

Приготвянето на чаша ароматно еспресо е лесно и бързо - поставяте я в машината и само до няколко секунди получавате ароматна чаша кафе. Споделете насладата от отписване на всяка глътка кафе в компанията на колегите си или докато работите на бюрото си. С Брейктайм почивката е приятна, а работният ден продуктивен. Ние ви предлагаме цялостни вендинг решения, в т.ч. доставка и поддръжка на професионални кафе машини, както и осигуряването на различни видове кафе и чай продукти. Разгледайте предложенията ни за кафе в капсули или се доверете на селекцията ни с кафе на зърна.