Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Doncafé

Брейктайм ви предлага богат асортимент от кафе капсули Doncafe - премиум бранд кафе продукти, които се радват на широка популярност сред нашите клиенти. Ние можем да ви предложим селекция от подбрани кафе капсули Doncafe, според индивидуалните ви вкусови предпочитания и аромат.

Doncafé Aromatico
Doncafé Aromatico
100%-Арабика, сладък и леко плодов вкус с нотки на фин шоколад. Doncafé Aromatico е бленд от кафе сортове, идващи от Бразилия, Салвадор, Гватемала и Колумбия. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.
Doncafé Cremoso
Doncafé Cremoso
100%-Арабика от най-добрите плантации в Латинска Америка. Вкус с богати аромати и нотки на фин шоколад. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.
Doncafé Intenso
Doncafé Intenso
Бленд от отлични сортове Арабика и Робуста, които придават богатия му и сладко-горчив вкус. Съвместими със системата Lavazza Blue 951 или Lavazza Blue 1100.

Богат вкус и интензивен аромат от Doncafe

Кафе капсули Doncafe, които предлагамe, включват някои от най-популярните вкусове на бранда. Ние можем да доставим в офиса ви няколко вида кафе, сред които такива от 100% арабика (Doncafé Aromatico, Doncafé Cremoso) и/или комбиниран балансиран вкус между арабика и робуста (Doncafé Intenso). Предложенията ни се отличават с интензивен аромат и приятен вкус, който с всяка глътка придава усещането на истинско кафе. Кафе капсулите Doncafe са отличен избор за сутрешното ви събуждане, докато се подготвяте за работния ден или пък просто за да ви послужат за рестарт по всяко време на деня, в който нуждата от ароматно и силно кафе е наистина необходима.

Кафе капсули Doncafe за офиса от Брейктайм

Брейктайм обслужва над 50 000 клиенти в цялата страна, предлагайки индивидуални решения в осигуряването на кафе машини и консумативи от най-висок клас. Можете да се възползвате от предложенията ни за кафени продукти, представяни от водещи премиум марки като Doncafe и други, предлагани поф формата на капсули и/или кафе на зърна според вашите търсения.