Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Julius Meinl

Julius Meinl е добре познато име в бранша с производството на кафе продукти, консумирани в целия свят. Австрийският производител предлага гама от кафе под формата на капсули, зърна и мляно кафе. При вкусовите им качества преобладават сортове като арабика и робуста.

Брейктайм осъществява доставка на кафе капсули Julius Meinl, на които се доверяват широка гама от клиентите ни у нас.

Ethiopia Sidamo
Ethiopia Sidamo

Ethiopia Sidamo


Fortissimo
Fortissimo

Fortissimo


Espresso decaf
Espresso decaf

Espresso decaf


Espresso forte
Espresso forte

Espresso forte


Насладете се на богат кафе вкус, който идва в удобна и лесна за приготвяне форма

Ние ви предлагаме богат избор от продукти кафе Julius Meinl, чиито вкусови качества и аромат се постигат посредством прилагането на специална технология за печене на кафените зърна. В резултат на това получавате топла напитка, отличаваща се със своите меки нюанси.

В портфолиото от продукти на бранда, които Брейктайм може да ви предложи под формата на удобни за употреба кафе капсули, влизат популярни видове кафе като Ethiopia Sidamo, Fortissimo, Espresso decaf, Espresso forte.

Кафе капсули Julius Meinl за вашия офис

Доверете се на висок клас кафени продукти, доставяни директно до вашия офис, като се възползвате от услугите на Брейктайм. Ние предлагаме цялостни офис кафе решения, от които вашият бизнес има нужда. Това включва осигуряване на професионални кафе машини и поддръжката им и доставка на разнообразни продукти като кафе капсули, кафе на зърна, чай и кафе консумативи.