Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

5 предимства от вендинг машините за вашия бизнес

5 предимства от вендинг машините за вашия бизнес

Задължително условие за всеки собственик на бизнес е да осигури на служителите си благоприятна работна среда, което включва и приятни условия за почивка, за да може всеки да възстанови силите си. Основен начин за това от години по света, а вече и у нас, е инсталирането на вендинг машина.

Инвестирайки във вендинг автомат, вие всъщност показвате загриженост към здравето и нуждата на вашия персонал от подкрепяща закуска, ободряваща напитка и чиста вода, за да поддържат всички енергията си.

От изобретяването на първата машина за еспресо във Франция са изминали точно 200 г., а вендинг решенията днес предлагат много повече възможности, отколкото само продажбата на кафе.

Развитие на вендинг машините

Всеки съвременен човек е свикнал с присъствието на своеобразните “мини магазини”, които вижда по улиците, в различни институции, на бензиностанциите, на летището и др. Освен че от тях можем да си купим кафе, пакетирана закуска, вода или безалкохолна напитка, вече има вендинг машини за почти всичко – хигиенни материали, лекарства, цигари, готвена храна и др., а в Нюкасъл можеш да си купиш дори изкуствени мигли.

Възможностите са наистина много, а самите функции на съвременните вендинг автомати се обновяват постоянно, като се внедряват нови технологии.

Вече можем да заплатим за получения продукт от машината не само с монети или банкноти, но и с карта или чрез приложение за смартфон.

В управлението на своите машини производителите използват иновативни методи с тъч скрийн технология и предоставят възможност за възпроизводство на мултимедийно съдържание.

Някои машини дори могат да ви налеят вода в бутилка, която си носите, а други приготвят топла храна.

Тенденциите, които се налагат в последно време, са свързани с развитието на вендинг бизнеса за здравословни храни и са за улеснение на хората, придържащи се към правилен подбор на храната и напитките си в забързаното ежедневие, както и с налагането на безконтактните плащания.

Вендинг машините набират популярност по целия свят. Вижте 5 от основните предимства на автоматите за вашия бизнес.

5 предимства на вендинг машините за бизнеса ви

Услугите на вендинг машина на работното място са иновативно и ефективно решение в грижата за вашите служители. Доставянето на храни и напитки в непосредствена близост е удобно за тях и носи ползи за бизнеса ви като цяло.

Предлагат ниво на персонализация

Предоставянето на персонализирани решения от вендинг автомата ще позволи да бъдат задоволени максимално желанията на служителите от конкретни напитки и пакетирани храни. Може да се поинтересувате предварително какви са техните предпочитания, а след това грижа да зарежда машината с необходимите продукти ще има доставчикът. Изберете автомат, който предлага максимално разнообразие от топли напитки, защото някои ваши служители може да предпочитат друго, освен кафе.

Спестяват време

Едно от най-важните предимства на вендинг автомата в офиса или предприятието ви е, че спестява време. Пазаруването от машината става бързо и по всяко време и не е нужно служителят ви да ходи до близкото заведение за кафе или за бърза храна. Спестеното време ще използва да си почине по-добре и след това да бъде по-продуктивен при изпълнението на ежедневните задачи.

Предлагат разнообразие

Когато сте съобразили видовете продукти, които предлага вендинг машината, ще сте сигурни, че е постигнато разнообразие и може да задоволите всички вкусове. Наличието на опции за кафе, капучино, чай, горещ шоколад, минерална вода и различни студени напитки, както и многото видове пакетирани храни, ще дадат възможност на всеки служител да се подкрепи и да отдъхне пълноценно.

Свеждат грешните поръчки до минимум

Пазаруването от автомат избавя от някои проблеми като грешни поръчки. Те са сведени до минимум, защото всеки сам маркира поръчката си, за разлика от пазаруването например в съседното заведение, където заради грешно приета поръчка трябва да чакате допълнително. Това обстоятелство отново работи във ваша полза, защото спестява време и нерви.

Не изискват наемане на допълнителен персонал

Поставяйки вендинг машина на работното място, вие няма да губите време и средства да търсите и наемате допълнителен персонал. Ще имате известни разходи за поддържане на автомата, но при всички случаи инвестицията ви ще се отплати с доходите от продажбите, а най-вече ще разполагате с по-концентрирани, здрави  и енергични служители, изпълняващи прецизно и в срок задълженията си.

Ще бъдат ли вендинг машините предпочитани и в бъдеще?

Създадени, за да опростят възможно най-много живота на хората, вендинг машините ще продължат да се утвърждават все повече като алтернативен начин за пазаруване. Свикнали да вършат всичко бързо, хората ги предпочитат днес, а вероятно така ще бъде и в бъдеще.

Възможностите за развитие на вендинга са неизчерпаеми, а използването на новите технологии изцяло се вписва в съвременните изисквания на модерния човек. И това не е само заради избягването на човешкия контакт поради опасност от вируси като COVID-19. Нуждата от лесен достъп до храна и напитки на работното място или другаде по всяко време е първата опция с предимство, която ще бъде доразвивана.

А бъдещето крие изненади, като има вероятност автоматът да започне да се адаптира според нашия интерес и вкус или дори да разпознае какво сме си купили от други машини.