Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

6 качествени професионални кафе машини за офиса

6 качествени професионални кафе машини за офиса

Пиенето на кафе прави деня по-хубав не само у дома, но и на работното място. Няма да преувеличим и ако кажем, че кафето в офиса помага на служителите да се чувстват по-бодри и да бъдат по-продуктивни.

Много компании отдавна са наясно колко важна е ролята на кафето за създаването на благоприятна работна среда и затова са го превърнали във важна част от фирмената си култура.

Други тепърва обмислят идеята да инвестират в добра кафе машина за нуждите на своите служители.

Защо ни е качествена кафе машина в офиса?

Към споменатите ползи трябва да добавим и това, че докато консумират тонизиращата напитка през почивките си, служителите общуват неформално, а това допринася за сплотяване на екипа, обмяна на идеи, знания и опит.

Но колкото и да обичате ритуала с чаша ароматно кафе сутрин и следобед, няма да ви е все едно с какъв уред го приготвяте, нали? Дори и от най-добрите зърна няма да се получи хубав вкус и наситен аромат, ако машината не е качествена.

Сред многообразието от марки и модели кафе машини трябва да изберете онази, която ще бъде най-подходяща за вашите условия и предпочитания.

Търсите професионален уред на добри цени? Прочетете нашата статия и поръчайте своята качествена кафе машина тук!

Топ 6 професионални кафе машини за вашия офис

Да изберете професионален кафе уред за офиса е по-трудно, отколкото за домашна употреба. На работното място той ще бъде използван десетки пъти на ден от хора с различни предпочитания. Той трябва да приготвя не само хубаво кафе, но и да го прави максимално бързо. Желателно е да притежава и допълнителни функции.

Предлагаме ви топ 6 професионални кафе машини, всяка една от които може да отговори на изискванията ви.

Bianchi Gaia

Кафе машината Bianchi Gaia е създадена в съзвучие с италианските традиции. С нея може да се приготви от класическо и дълго еспресо с мляко до лате макиато и разкошно капучино, а при нужда осигурява и само топла вода.

Моделът има компактни размери, което я прави идеална за малки пространства. Благодарение на автономното зареждане с вода отпада необходимостта от постоянно пълнене на резервоара. 

Използването на уреда е интуитивно, а почистването е лесно, като за нуждата от него тя ви известява с предупредителен сигнал.

Машината може да приготви най-малко 100 чаши кафе дневно, което идеално ще задоволи потребностите на средно голям офис.

Bianchi Talia

Друг модел на марката Bianchi е Bianchi Talia. Отново компактен и удобен, той предлага възможност за платежни инструменти.

И тази италианска машина се зарежда автономно с вода, а изключително разнообразното му меню с напитки, стигащи до 24 вида, гарантирано ще задоволи предпочитанията на всеки ваш служител. Освен че работи с кафе на зърна, разполага и с 3 канистъра за мляко на прах, инстантно или безкофеиново кафе и дори шоколад.

Bianchi Talia ще се справи прекрасно и в офис, в който работят над 200 човека.

Bianchi Talia с хладилник за прясно мляко

С компактните си размери от 72 см височина, 57,6 см дължина и 39,5 см ширина моделът Bianchi Talia, притежаващ хладилник за мляко и създава неповторимо удобство и удоволствие за най-запалените ценители на кафето във всяко офис пространство. Подобно на модела без такъв сектор, той предлага 3 канистъра за инстантни продукти и 24 вида топли напитки.

Допълнително предимство е достъпът до прясно мляко за тези, които предпочитат млечни напитки. Работи както с монети, така и с cashless.

Dr Coffe F2

Ако офисът ви е с над 200 човека, кафе машината Dr Coffe F2 ще отговори на всички вкусови желания с предлаганите си 24 вида напитки. Почитателите на инстантни продукти може да разчитат на инстантно мляко, шоколад или безкофеиново кафе.

Автономното зареждане на Dr Coffe F2 е сред предимствата на машината и позволява постоянен достъп до вода, без да се следи за наличието ѝ в резервоара.

Scott EGO

В случай че имате малък офис с 20-50 служители, кафе машина Scott EGO е чудесен избор. Изключително компактна, тя ще заема малко място, вписвайки се отлично в интериора.

Моделът работи само с кафе зърна и ще имате възможност да зареждате различен вид според предпочитанията на екипа си. Освен еспресо кафе, предлага и топла вода.

JURA EG Piano Black

Удобна и ефективна за малък или среден по големина офис е JURA EG Piano Black. Компактна, лека – само 9,8 кг, машината ще бъде необходимо и стилно допълнение към всяко пространство.

Резервоарът ѝ е с вместимост 1,9 л, а зареждането с вода е автономно, което значително улеснява използването на уреда.

С JURA EG Piano Black гарантирано ще получите идеално еспресо, тъй като налягането на помпата е внушителните 15 бара.

Къде може да намерите най-добрите професионални кафе машини?

Предвид голямото разнообразие на пазара, най-разумно е да изберете доверена компания, която предлага качествени професионални машини на известни марки. 

В продуктовото портфолио на Breaktime ще откриете великолепна селекция от кафе уреди, предназначени за използване в различни по мащаб организации и офиси. Компанията ще осигури цялостно решение за вашия бизнеса, като освен за професионална и любезна консултация, доставка и инсталиране на подходяща еспресо машина, ще се погрижи и за последваща ѝ поддръжка и изгодно зареждане с консумативи.

С иновативен уред на Bianchi, Jura, Scott, Dr Coffe или друг прекрасен, надежден модел, справящ се с голям човекопоток, вашите служители ще получат за секунди отлично кафе изживяване, за да бъде работният процес далеч по-приятен и резултатен.