Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

6 различни кафе рецепти, които лесно да приготвяме на работното място

6 различни кафе рецепти, които лесно да приготвяме на работното място

Прекарвайки часове наред на работното си място, по време на почивката ни се иска да се отпуснем с чаша хубаво кафе. Всеки има своя любима кофеинова напитка, като най-много са почитателите на кафе еспресо. Други предпочитат кафе от капсули, инстантно кафе и т.н. 

Според предпочитанията на семейството си, вкъщи вероятно сте избрали компактна кафе машина с не много опции за видове кафе, за разлика от кафе автомата в офиса.

Но независимо дали ще пиете кафе у дома, или на работното място, винаги е добре да знаете, ако не всички, то поне най-популярните рецепти за приготвяне на кафе.

С тях ще можете да разчупите стереотипа си, а защо не и да изненадате приятно своите гости.

 

Повече
5 предимства от вендинг машините за вашия бизнес

5 предимства от вендинг машините за вашия бизнес

Задължително условие за всеки собственик на бизнес е да осигури на служителите си благоприятна работна среда, което включва и приятни условия за почивка, за да може всеки да възстанови силите си. Основен начин за това от години по света, а вече и у нас, е инсталирането на вендинг машина.

Инвестирайки във вендинг автомат, вие всъщност показвате загриженост към здравето и нуждата на вашия персонал от подкрепяща закуска, ободряваща напитка и чиста вода, за да поддържат всички енергията си.

От изобретяването на първата машина за еспресо във Франция са изминали точно 200 г., а вендинг решенията днес предлагат много повече възможности, отколкото само продажбата на кафе.

 

Повече
6 важни и полезни навика, които да си създадем на работното място

6 важни и полезни навика, които да си създадем на работното място

Изграждането на полезни навици засяга положително състоянието на човек и му помага да води по-добър начин на живот.

Някои от навиците могат да бъдат формирани от само себе си, но за други се изисква целенасочена работа и редовното изпълнение на последователни действия.

 

Повече
Предимствата на UV-C стерилизаторите в офиса

Предимствата на UV-C стерилизаторите в офиса

Рискът от разпространение на COVID-19 е причина все повече хора да предприемат сериозни предпазни мерки за дезинфекция. Сред набиращите популярност дезинфекционни инструменти в момента е пречиствател за въздух с UV-C стерилизация.

UV стерилизаторите се използват от години за унищожаване на микроби, вируси и бактерии с приложения във фармацевтичното производство, медицинските заведения, производството на храни и др. Употребата им в домашни условия и за офиса се оценява все по-високо заради нуждата от честата дезинфекция на докосваните повърхности.

 

Повече
Какво очакват служителите от добрия работодател?

Какво очакват служителите от добрия работодател?

Да бъдат мотивирани вашите служители на работното си място е предизвикателство и непрекъснат процес. Това, което очаква всеки служител от работодателя си, е справедливо отношение и добри социални взаимоотношения в компанията. Ако работодателят успее да създаде добър организационен климат и да приобщи работниците си към целите на компанията,  те ще притежават нужната мотивация и това ще се отрази на имиджа на компанията и на бизнеса като цяло.

Какво означава да си добър работодател? Вижте най-важните характеристики според служителите.

 

Повече
Чай или кафе. Кое е по-полезно за нас?

Чай или кафе. Кое е по-полезно за нас?

Като две от най-консумираните напитки, чаят и кафето помагат да се заредим с енергия, благодарение на кофеина в тях. Освен това и двете съдържат антиоксиданти и др. полезни вещества, което прави избора между едната или другата не особено лесен. Трябва да ги използвате не само като добро средство за събуждане, но и да помислите за ефектите им върху организма.

Кафето и чаят носят редица здравословни ползи за човека. Запознайте се с разликите във въздействието на двете напитки в следващите редове.

 

Повече
6 предимства на вендинг машините за вашия офис

6 предимства на вендинг машините за вашия офис

Докато преди години можеше да се наблюдава автоматизация на услугите само в индустриалното производство, днес машините са навлезли вече не само в търговията и в публичния сектор, но обслужват с най-разнообразни услуги и продукти и индивидуалните потребители.

Най-популярни сред автоматите на самообслужване са вендинг машините, предлагащи напитки и храна, макар че по света от вендинг машина може да се закупи дори злато или живи раци.

Съвременните автомати на самообслужване са променили доста вида на услугите си, в сравнение с минали години, но основните предимства като удобства и бързина датират още от времето, когато се появява първият вендинг автомат.

 

Повече
7 невероятни ползи от кафето, за които може би не знаете

7 невероятни ползи от кафето, за които може би не знаете

Сигурно и вие сте от хората, които обичат да започват деня си с чаша вкусно и ароматно кафе. Добрата новина за почитателите на напитката е, че освен ободряващи свойства, в него има и много полезни вещества.

Повече
“Чисто Зелено”

“Чисто Зелено”

“Чисто Зелено”

Повече
5 бизнеса, които се нуждаят от пречистватели за въздух на работното място

5 бизнеса, които се нуждаят от пречистватели за въздух на работното място

Според данните на официалната статистика, въздухът в закрити помещения е в пъти по-замърсен от този на открито. Сред основните замърсители са не само фините прахови частици, но и плесен, алергени, косми от домашни любимци, изпарения от почистващи препарати и др. Това е и причина за честата сухота в очите и носната лигавица, постоянното главоболие и умора.

И понеже по-голяма част от живота си прекарваме на закрито, лошото качество на въздуха може да стане причина за алергии, различни респираторни заболявания, сърдечни заболявания и др. Това е основателна причина за употреба на пречиствател за въздух на само у дома, но и в офиса.

Повече