Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Какви са допълнителните ползи, които получаваме при работа с фирма за вендинг машини?

Какви са допълнителните ползи, които получаваме при работа с фирма за вендинг машини?

Светът на вендинга постоянно се разраства в отговор на потребностите на съвременния човек, включващи икономия на време и собствени усилия. Животът ни е постоянно движение, а автоматите ни улесняват да си купуваме продукти, без да губим време в чакане. Новите разработки на съвременното поколение вендинг позволява дори онлайн консултации.

Разнообразието на вендинг машини  е наистина впечатляващо, но от всички типове услуги, които предлагат, продажбата на храна и напитки е най-рентабилна.

Защо да купуваме вендинг машина?

Инсталирането на вендинг машина в офис, производствено предприятие, институция и др. стана задължителна част от цялостното обгрижване на служителите, работниците или клиентите от страна на работодателите.

Ползите от наличието на машини за различни продукти отчитат и собствениците на магазини, административните ръководители и занимаващите се с всякакъв бизнес, където преминават много хора, нуждаещи се най-вече от храна и напитки.

Закупуването на вендинг автомат за вашия офис или друго пространство от специализирана фирма ще ви гарантира качествена машина съобразно вашите условия, като фирмата ще ви помогне за оптимално добрия избор.

Фирмите за вендинг машини предлагат много услуги отвъд предоставянето на автоматите. Вижте кои са те в настоящата статия.

Допълнителни ползи от работа с фирма за вендинг машини

Партньорството с вендинг фирма може да ви осигури редица ползи, освен съветите и препоръките, които ще получите при избора на подходящ автомат и доставката му.

24/7 достъп до вендинг автоматите

Денонощният достъп до вендинг машините е изключително удобство за потребителите, които ще са спокойни, че могат да си закупят нужното или да се възползват от друга услуга без проблем. Вендинг компаниите предлагат уеб базирани специализирани софтуери, които дават възможност за непрекъснат мониторинг и контрол. Автоматите нямат фиксирано работно време, а фирмата има грижа всеки да пазарува, когато пожелае в рамките на денонощието, без затруднения.

Осигурени инсталация и поддръжка на вендинг машините

Дори да сте избрали правилната машина, от голямо значение е мястото, на което ще бъде поставена. Ако разполагате с пространство с голям трафик, където всеки клиент ще има лесен достъп, или стая за отдих на служителите, това се вероятните подходящи места за машината за храни и напитки. Вендинг фирмата ще разгледа условията ви и ще ви окаже помощ да изберете правилното местоположение, за да имате най-добър резултат.

Друга отговорност, която ще поеме, е цялостната поддръжка на машината. Това включва профилактичните огледи за евентуални повреди, почистването и зареждането с предпочитаните продукти, както и консумативи на реномирани производители.

Сервиз

Сред вендинг услугите на фирмата се отнася и сервизното обслужване от висококвалифициран технически екип. Той осъществява пълна сервизна поддръжка, като диагностицира авариите и ги отстранява. Извършването на ремонтните дейности, в зависимост от сложността, може да бъде на място, както и в сервиза на фирмата, който разполага със съвременна техника и резервни части.

Обновяване на вендинг машините

Ако имате стара вендинг машина, фирмата може да ѝ придаде нова визия или функционалност. Тунингът може да включва рекламни светещи врати, нова разплащателна система и др.

Доставка на консумативи от различни марки

Едно от големите преимущества, от които може да се възползвате, е възможността вендинг фирмата да ви осигури всичко нужно за зареждането на машината. Към вендинг консумативите се отнасят кафе на зърна, кафе в капсули, чай, бъркалки, чаши, мед, захар, суха сметана и др. Продуктите са на различни марки и дистрибуцията на фирмата осигурява достъп до изключително качествени предложения на световноизвестни производители.

Възможност за рециклиране

Когато сред услугите на вендинг компанията присъства рециклирането на вендинг автомати, това е възможност за закупуване на рециклирана машина на по-ниска цена. Може да получите частично или напълно реновиран автомат с гаранция за употреба минимум 6 месеца, като може да изберете визия по желание.

Как да изберем правилната фирма?

Независимо дали вендинг фирмата е малка, или по-голяма, когато се избират услугите ѝ, е важно предоставеното ниво на обслужване. Проучвайки различните варианти за избор, можете да попаднете на различни предложения.

Сред ръководещите критерии, които са от значение, са следните: дали фирмата предлага най-иновативните решения; могат ли вендинг машините да осигурят здравословни храни; с какви марки си партнира; има ли възможност да отдава под наем автомати. Важно е също какви вендинг услуги предлага и дали разполага с модерен сервизен център.

Предварително може да потърсите информация за фирмата, включително и онлайн, като обърнете внимание на отзивите и коментарите на клиенти, споделени в социални мрежи, форуми или в сайта на фирмата.

Добре е също да използвате формите за контакт и от разговор или съобщение на представител на фирмата да добиете представа за професионализма, компетентността и отношението към клиентите.

Гласувайки доверие на правилната фирма, вие ще снабдите потребителите с добро вендинг изживяване. Машината ви ще бъде винаги чиста, добре заредена с качествени консумативи, в изрядно техническо състояние и ще гарантирате оптималната ѝ работа 24/7 за всеки, който иска да получи бързо и удобно храна, вода или напитка.