Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Джулия Велинова от Брейктайм АД е сред Топ 100 HR професионалисти в България

Джулия Велинова от Брейктайм АД е сред Топ 100 HR професионалисти в България

Всяка година индексът на Career Show отличава вдъхновяващите примери за висок професионализъм в сферата на на човешките ресурси в България. Класацията отдава заслужено признание на усилията и постиженията на HR специалистите в сферата на развитие на човешкия капитал у нас, създаване на продуктивни екипи и страхотна работна атмосфера. С това откроява личностите, застанали зад създаването успешни, мотивирани и щастливи екипи.

 

Джулия Велинова беше сред рекордните 512 номинирани HR професионалисти и намери заслужено място сред първите 100 след силната подкрепа, която получи в периода за гласуване.   

 

“Поздравяваме Джулия Велинова и Брейктайм за приноса в развитието на работната култура в България. Добрият HR специалист има качества и познания, които съчетават в себе си бизнес ориентираност, психология и хуманизъм. Тяхна е важната задача да намерят баланса между нуждите на бизнеса и нуждите на служителите. Определяща е ролята на HR специалистите във формирането на сплотени и ангажирани екипи, подпомагане израстването на служителите в компанията и създаване на страхотна работна среда. Индексът “Топ 100 HR професионалисти” е нашият начин да им покажем, че трудът им не остава неоценен. За нас е удоволствие, че можем да ги поощрим в нелекия професионален път, който са избрали.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” е иницииран от Career Show - организатори на водещи кариерни събития, които ежегодно се посещават от хиляди квалифицирани кадри, както и платформа с обяви за работа от най-желаните работодатели у нас.

 

Победителите в индекса са подредени по азбучен ред. Пълният списък с класираните е публикуван на страницата на Career Show: careershow.bg/indexes/hr