Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Електронните трудови досиета НЕ са мит. Как го постигнахме!

Електронните трудови досиета НЕ са мит. Как го постигнахме!

Брейктайм стартира работата по създаването и внедряването на електронни трудови досиета на служителите си. Избрахме да работим с eHR.bg, доказан партньор на пазара, предоставящи система за дигитализиране на отношенията между служител и работодател.

Системата, която партньорите ни от еHR.bg са създали е интуитивна и гъвката, предоставяща множество услуги като:

  • Електронно трудово досие на всеки служител
  • Създаване и подписване на електронни документи
  • Системата предоставя множество шаблони на документи за всички възможни трудово-правни отношения
  • Електронно подписване, с помощта на двуфакторна идентификация
  • Електронно управление на отпуски

 

2

  • Мигновени справки

Благодарение на нововъведението, всичките служители на компанията ще имат постоянен достъп до личните си трудови досиета, а документите ще могат да бъдат подписвани от всяка точка на България, както и извън страната. Системата може да се използва както през компютър или лаптоп, така и през телефон или таблет.

Изключително щастливи сме, че еHR.bg e естествено продължение на една от целите на компанията, свързани с устойчивост и опазване на околната среда. Чрез системата очакваме да намалим използването на хартия до минимум и да ускорим обмена на документи и прозрачността в отношенията ни с нашите посланици-служителите.

Брейктайм направи нещо наистина смислено и превърна досадната документация в удоволствие! Ако искате и вие да го постигнете, свържете се с партньорите ни от eHR.bg, заявете демо и се присъединете към дигиталния свят на Човешките ресурси.