Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Кафемашина Scott EGO: какви са плюсовете на модела?

Кафемашина Scott EGO: какви са плюсовете на модела?

Както при повечето уреди, и при закупуването на кафемашина трябва да се подходи внимателно. По този начин сред огромното разнообразие на пазара ще откриете онова, което отговаря на всички наши изискванията и ще оправдае очакванията ни. 

Ако не можете без кафе у дома или в офиса, но непременно желаете по-компактна еспресо машина, добре е да изберете модел с различни удобни за вас предимства.

С компактен дизайн, идеален за ограничено кухненско пространство, е кафемашина Scott EGO – отлично решение за прясно сварено еспресо. От моделите малки машини, които ще откриете, този със сигурност ще ви осигури винаги перфектно кафе, за където и да сте я предвидили.

Какво представлява кафемашина Scott EGO и как улеснява нашето ежедневие?

Scott EGO веднага привлича вниманието с изчистения си класически и стилен дизайн и със сребристия цвят на покритието, които идеално се вписват в домашен и офисен интериор.

Малкият ѝ размер позволява да работи в ограничено пространство и в същото време достъпът до нея да бъде по-лесен. Но това далеч не са единствените ѝ предимства.

Защо да изберете кафемашина Scott EGO? На какви удобства и страхотни характеристики може да разчитате? Научете повече в тази статия.

Какви са плюсовете на кафемашина Scott EGO?

Основните причини, поради които кафемашина Scott EGO е предпочитан избор, са няколко:

Компактен и удобен модел както за у дома, така и за офиса

Не всеки има вкъщи място за професионална кафемашина с големи размери, а освен това и хората, консумиращи кафе, може да са малко. Същото се отнася и за офис с персонал от 20-40 човека, които не се нуждаят от кафемашина с голям капацитет. 

С размери като височина 31,5 см, ширина 18 см и дължина 39,5 см Scott EGO лесно може да се постави на най-предпочитаното и удобно място в кухнята или в стаята за отдих в офиса.

Малкият ѝ размер позволява и лесното ѝ съхранение в шкаф, когато не се използва.

Компактните модели кафемашини обикновено приготвят по-бързо кафето, а също консумират и по-малко електроенергия.

Предлага еспресо кафе, както и само топла вода

Еспресото е предпочитан вид кафе и Scott EGO ще ви поднесе перфектната напитка. В случай че у дома или на работното място пожелаете да си приготвите чай или изкусителна рецепта с инстантно кафе, Scott EGO за секунди ще ви осигури топла вода.

Автономно зареждане на вода

Удобна и практична характеристика на кафемашина Scott EGO е автономното ѝ захранване с вода. Няма да е нужно постоянно да следите дали резервоарът на машината е достатъчно пълен. Това определено пести ценно време сутрин или по време на обедната почивка.

А ако сте си погрижили у дома или в офиса да филтрирате чешмяната вода с подходяща пречистваща система за вода, ще може да разчитате на еспресо с още по-добър вкус и по-здравословни характеристики.

Бързо и лесно приготвяне на кафе

За мнозина кафето е истински ритуал, който зарежда с позитивизъм и нова енергия. Успеете ли да приготвите любимото си кафе бързо, ще имате повече време да му се насладите. От кафемашина Scott EGO получавате чудесно еспресо за по-малко от минута не само вкъщи, но и в офиса. Няма да се получава опашка от служители, чакащи напитката си и всеки ще може да си отдъхне пълноценно по време на почивките.

С какъв вид кафе работи кафемашина Scott EGO?

Докато някои видове кафемашини изискват кафето да е смляно предварително, Scott EGO предлага удобния вариант за работа:

С кафе на зърна

Голямо предимство на този модел машини, е че работи с кафе на зърна, а това означава, че ще може да се консумира винаги свежа напитка от прясно смляно кафе.

От вас ще се изисква само да избирате качествени кафе зърна на известни марки, за да сте сигурни, че ще получите кафе с приятен вкус и аромат. Няма да е нужно да мелите предварително зърната, което спестява време и усилия. 

Може да експериментирате с различни видове кафе на зърна според личния си вкус, а в офиса - според предпочитанията на служителите. При всички случаи Scott EGO ще ви приготви еспресо с богат и плътен каймак.

Къде може да закупите кафемашина Scott EGO?

С минималистичния си стилен дизайн, качествена изработка от здрава неръждаема стомана и удобните си функции кафемашина Scott EGO е идеален избор да получите качествено еспресо за сутрешно събуждане или зареждане с енергия в следобедните часове.

Scott EGO е едно от впечатляващите кафе решения, които ви предлага Breaktime, за да бъде денят ви по-продуктивен, а почивката – по-приятна.

Малка на вид, но предлагаща голяма доза удобства и качество, Scott EGO е вашата възможност да имате наблизо лека и компактна кафемашина, създаваща перфектно еспресо всеки път. А ако я закупите от Breaktime за офиса си, компанията ще се погрижи за поддръжката и изгодното ѝ зареждане с кафе консумативи.