Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Кои са най-необходимите придобивки за един модерен офис?

Кои са най-необходимите придобивки за един модерен офис?

Съвременното офис пространство е място, в което подходящото съчетание от функционалност, естетика и комфорт има способността да стимулира креативността на служителите. Редица придобивки не изискват огромни инвестиции, но затова пък с тяхна помощ работният ден в офиса ще бъде по-приятен, по-спокоен и много по-продуктивен.

Какви видове придобивки бихте могли да изберете?

За всекиго е от значение да харесва работното си място, където прекарва по-голямата част от деня. Видът на пространството, подредбата, изборът на обзавеждане и оборудване играят съществена роля в цялостната офис атмосфера и нивото на удовлетвореност у служителите.

Това е и причината все повече работодатели да обръщат сериозно внимание и да отделят необходимите (макар и неголеми) ресурси за придобивки, които биха облекчили работния процес на екипа.

Вендинг автомат

Наличието на вендинг машина е практично решение да ободрите работната рутина и да направите почивките между задачите много по-приятни.

Съвременните вендинг автомати се управляват лесно, не заемат много място и дават възможност служителите да изберат превъзходно кафе, друга напитка или подкрепяща силите закуска от богато меню. 

Модерният дизайн на автоматите ще допринесе за стилната визия на офиса.

Качествени мебели

Офисните мебели ще бъдат определящи за цялостния стил на работното пространство. С тях може да постигнете не само удобство за персонала, но и добро впечатление у клиенти, партньори и конкуренти.

Заложете на качествени мебели, с прецизна и здрава изработка. Актуални са сдвоените офис бюра и моделите с регулируема височина на плота. Офис столовете за служителите трябва да са с ергономична форма, а столовете за посетители е добре да са меки и с премерена доза лукс.

Добър избор са мебелите от естествени материали и в цвят дървесно кафяво, черно и сиво, като идеята е да се получи модерно място с необходимия уют.

Пространство за отдих с мека мебел

Организацията на съвременното офис пространство непременно включва и зона за отдих. Ролята ѝ нараства все повече поради динамиката на работната среда. Това е пространство за почивка и комуникация с колеги, което предполага да поставите кресла, удобни дивани или пуфове, а също и кафе масичка.

„Домашната“ мебел предразполага служителите да се отпуснат, да се отърсят от напрежението, а дори и да помислят на спокойствие върху дадена задача. Статистиката е категорична колко по-пълноценна и зареждаща е паузата, прекарана в уютна обстановка.

Машина за филтриране на вода

За да разчитате на ефективни и продуктивни служители, преди всичко те трябва да са здрави. Добрата хидратация е едно от важните условия да се избегне стреса, лесната умора и липсата на концентрация.

Дори да разполагате с вендинг машина, в която да се съдържат и бутилки с вода, една машина за филтриране на питейната вода ще ви донесе много повече ползи.

Бутилките с вода са удобна опция в някои ситуации, но машината за вода ще доставя неограничено количество винаги прясна и чиста вода. Подобни уреди имат и впечатляващ стилен дизайн, който ще се впише идеално в офисния интериор.

Микровълнова печка

Електроуред като микровълнова печка ще бъде добро попълнение в оборудването ви за зоната на отдих. В нея служителите ви ще могат да си затоплят сандвич, да си сготвят лека храна и т.н. Използването ѝ е удобно, защото спестява време от излизане извън офиса за обяд.

Кафемашина

Задължителна придобивка за всеки офис е и добрата кафемашина. По-голяма част от служителите имат нужда от ободряваща чаша кафе поне два пъти през деня. Помислете за подходящ модел еспресо кафемашина, капсулна или друг вид съобразно големината на офиса и условията в него.

Модерната кафемашина ще допринесе за удобството в офиса, а и е добър знак на уважение към служители, клиенти, гости или партньори.

Каква е връзката между продуктивността в офисното пространство и приема на кафе?

Когато инвестирате в подходяща кафемашина за офиса, наред с всички други ползи, ще постигнете и повишена продуктивност на служителите.

Кафето подобрява настроението и увеличава физическата издръжливост. Доказано е, че кофеинът стимулира мозъчната дейност и концентрацията.

С ободряваща чаша хубаво кафе сутрин и в следобедните часове служителите ще бъдат по-енергични и съсредоточени, което ще се отрази благоприятно и на полаганото от тях старание, и на екипните резултати.

Откъде да закупите модерно и качествено оборудване за един модерен офис?

Ако офисът ви е нов или сте решили да преоборудвате вече съществуващ, за да му придадете модерна визия и функционалност, може да попаднете на десетки предложения както за мебели, така и за оборудване.

За избора на мебели е добре да се доверите на интериорен дизайнер, който ще ви препоръча офис решения съобразно най-новите тенденции. Може да разчитате и на собствения си вкус, но при всички случаи трябва да се ориентирате към утвърден производител и надежден търговец.

Същото се отнася и при покупката на такива важни придобивки като кафемашина, вендинг автомат и система за филтрация на питейна вода. За свое улеснение потърсете компания, предлагаща цялостни решения за кафе, вендинг и вода. Такава компания е например Breaktime, от която ще получите не само иновативно оборудване, но и качествено обслужване след това.

Модерният и удобен офис мотивира всеки член на екипа да даде най-доброто от себе си на работното място. Високият морал, безупречният имидж на компанията и преките ползи от грижите, които полагате за служителите, ви гарантират, че те ще се прибират у дома здрави и удовлетворени дори след най-натоварения работен ден