Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Кои са най-популярните марки кафе, които предлага Breaktime?

Кои са най-популярните марки кафе, които предлага Breaktime?

 

Кафето, на което се наслаждаваме за пробуждане сутрин или мотивация следобед, може да бъде приготвено от зърна и капсули на различни марки. Да, невинаги най-скъпото кафе е задължително с любимия ни вкус и аромат - индивидуалният избор зависи от личните ни предпочитания, но някои брандове изпъкват с неоспорими качества.

Тъй като производителите на кафе постоянно разширяват своя каталог с нови сортове и блендове, всеки има прекрасната възможност за разнообразие, а защо не и да открие нов фаворит за ежедневието?

Без значение дали желаете да експериментирате с ново кафе за дома или офиса, или тепърва търсите своята любима марка, Breaktime ще ви помогне с избора.

Какво кафе на зърна можем да намерим в сайта на Breaktime?

На световния пазар стотици марки се борят за вниманието на потребителите, гарантирайки качество и изключително кафе изживяване.

Въпреки че почитателите на кафето имат различни изисквания за плътност, наситен вкус, ароматни нотки и начин на приготвяне, всеки държи на доказания произход и качеството. А на такова винаги можете да разчитате при реномираните марки благодарение на строгия контрол, дългогодишния опит, екипът от експерти зад всеки бленд и ненадминатия професионализъм. 

Търсите висок клас кафе на достъпни цени? Прочетете за нашите топ предложения за зърна и капсули!

Кафе на зърна Lavazza

Отдавна доказала се на пазара, марката Lavazza е прочута с едни от най-добрите кафе зърна,чийто произход е Бразилия, Централна и Южна Америка. С блендовете Арабика и Робуста ще получите перфектното италианско еспресо от всякакви кафе машини. Lavazza Crema, Grand Espresso, Super Crema, Crema e aroma – това са все превъзходни кафе зърна за приготвяне на напитки с чудесен аромат, кадифена текстура и слаба горчивина.

Кафе на зърна Doncafe

Марката Doncafe предлага уникални комбинации от Арабика и Робуста за еспресо с отличаващ се вкус. С блендовете Espresso Grand Aroma и Espresso Intense от бавно изпечени зърна ще се насладите на силна напитка с наситен кафяв цвят, плътен каймак, балансирана горчивина и сладки нотки.

Кафе на зърна Julius Meinl

Създаден преди повече от век, австрийският гигант Julius Meinl е изборът на над 2 милиарда души всяка година. Внимателно подбраните и обработени по запазена технология кафе зърна Julius Meinl са сърцето на емблематичните за марката BAR SPECIALE, CREMA ESPRESSO CLASSICO, GUSTO PIENO и много други. Богатият асортимент дава възможност на всеки да се наслади на предпочитаните от него вкусове и аромати.

Кафе на зърна Tchibo

Още с излизането си на международния пазар през 90-те години на 20 век Tchibo заявява своето присъствие като производител на кафе с характерен, деликатен аромат и широка гама от вкусове. В търсенето на плътно тяло и интензивен вкус може да разчитате на предлаганите в Breaktime Piacetto Tradizionale Caffe Crema, Professional Caffe Crema и още редица шедьоври от Tchibo.

Високият клас на кафе зърната на реномирани марки ги прави предпочитан избор за приготвянето на всякакъв вид кофеинови напитки у дома. А ако вече сте монтирали вендинг машина в офиса, Breaktime ще ви осигури кафе за вендинг машини, което определено си заслужава да опитате.

Какви капсули за кафе можем да намерим в сайта на Breaktime?

В случай че вкъщи или на работа приготвяте кафето си с капсулна машина, огромното разнообразие на пазара понякога може доста да затрудни избора ви. Освен че обезателно трябва да са съвместими със системата на уреда ви, те следва да притежават и високо качество. Такова несъмнено гарантират утвърдените марки, а кафе капсули на много от тях ще откриете именно в Breaktime.

Кафе капсули Lavazza

Освен внимателно селектирани кафе зърна, гигантът Lavazza предлага и различни капсули. Всеки вид съдържа кафе от най-висок клас с невероятен вкус. От 100% Арабика в Lavazza Caffe Crema Dolce и Lavazza Espresso Very B-Magnifico ще получите сладка и кадифена напитка.

С нюанс на ванилия и шоколад е Espresso Amabile, а ако ви допадат кафета с аромат на какао и нотка на ликьор, ще се влюбите в Espresso Ricco.

Кафе капсули Doncafe

Интензивен аромат и богат вкус – кафе капсулите Doncafe ще ви ги доставят с всяка глътка от приготвената напитка. Doncafe Aromatico и Cremoso са кафета от 100% Арабика, отгледани в най-добрите плантации, като и двете съдържат богати аромати и фини шоколадови нотки. Перфектен избор за почитателите на сладко-горчив вкус е Doncafe Intenso от Арабика и Робуста – бленд с отлично качество.

Кафе капсули Julius Meinl

Специалната технология за печене на кафе зърната придава на напитката от капсули Julius Meinl меки нюанси. С Ethiopia Sidamo – Арабика с леко плодов вкус, безкофеиново Espresso decaf или Espresso Forte от висококачествена Арабика и Робуста ще се наслаждавате на винаги безупречно приготвена напитка.

Какви други кафе консумативи може да откриете в сайта на Breaktime

За да бъде паузата по време на работния ден още по-приятна и зареждаща, Breaktime ще ви осигури и всички видове консумативи, допринасящи за вашия комфорт и пълноценно кафе изживяване. Освен бъркалки и картонени чаши, компанията доставя и пакетчета захар, брандирани със съответната марка кафе, мед, суха сметана, карамелени бисквитки и много, много други.

Така, благодарение на качественото кафе от реномирана марка и необходимите консумативи, всяка чаша ще бъде истинска наслада за сетивата ви.