Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Комбинирани вендинг автомати от Breaktime. Какви са предимствата?

Комбинирани вендинг автомати от Breaktime. Какви са предимствата?

Едно от нещата, които могат да създадат приятна атмосфера и да сплотят колегите и служителите на работното място, е наличието на вендинг машина. Споделената чаша топло кафе и леката закуска по време на почивката допринасят за позитивната атмосфера и зареждат всички с енергия за останалата част от работния ден.


Разнообразието от вендинг автомати днес дава възможност за „индустриален вендинг” както от по-голям мащаб, така и за по-малки офиси.
Освен класически вендинг решения, Breaktime може да предложи и комбинирани вендинг автомати. Модуларният тип вендинг намира широко приложение в много бизнеси заради редицата си удобства.

 

Какви комбинирани автомати предлага Breaktime?


Всяка модуларна машина комбинира в един автомат освен храни, също топли и студени напитки. Това са системи от ново поколение, отговарящи максимално на различните фирмени нужди.
Сред широкия асортимент от комбинирани вендинг машини най-популярни в Breaktime са:


Bianchi Lei 600 Plus 2


Моделът представлява професионален вендинг вариант, подходящ за офиси и различни производствени и обществени сгради. Автоматът е оборудван със специален модул за множество студени напитки, наред със секцията за кафе, чай, шоколад и други топли напитки. В допълнение предлага по 2 вида сироп и топинг, а чашите са не само със стандартен размер, но и за XL напитки.


Менюто на Bianchi Lei 600 Plus 2 със снимки на различните продукти и съставки е прегледно и улеснява избора. Системата разполага с 21″ FUL HD монитор и тъчскрийн от последно поколение с възможност за показване на рекламни видеоклипове, което прави поръчката лесна и приятна.


Други удобства са настройката за дозиране на захар и звуковият сигнал за край на процеса. Освен това отворът за доставка е осветен и може да се заключва автоматично в режим standby и delivery.


Bianchi Lei 300 & Aria S


Машината на Bianchi е с атрактивен дизайн и комбинира Lei 300 – модул за топли напитки с Aria S за закуски и студени напитки. Модулът с топли напитки е с капацитет 300 чаши и предоставя около 20 версии на любимите на всички еспресо, шоколад, капучино, чай, и др. 


Към удобството от 3-те потребителски интерфейса се добавя и лесното използване с 20 големи бутона на интуитивната клавиатура, тъчскрийн технологията с 24 опции за подсветка и буквено-цифровите LCD дисплеи.


Машината разполага с широко пространство на отвора, когато се налага да вземете по-обемен продукт, а самото пускане е прецизно и плавно.
Компактните размери и големият капацитет на 4-те рафта на модела прави модуларната система добро решение дори и за по-малки пространства.
Комбинираните вендинг автомати на Breaktime могат да улеснят работата на всеки тип компания. Вижте кои са основните им предимства.


Кои са основните им предимства?


Съчетаващи удобното използване на отделни вендинг автомати, модуларните вендинг решения на Breaktime осигуряват различни ползи за офиса, на които може да се наслаждавате всеки ден.


Модерен дизайн


Всяко налично оборудване оказва влияние за цялостната атмосфера на работното място. Производителите на тези първокачествени вендинг машини са се погрижили дизайнът им да бъде съобразен с високите изисквания на модерния потребител.


Автоматите от модуларен тип, предлагани в Breaktime, са с максимално изчистена и стилна визия. В същото време те са удобни за използване поради добавените функции, съобразени със съвременните технологии.


Потребителят на вендинг система, която притежава тъчскрийн монитор, LCD дисплей, интуитивна клавиатура, подсветка на бутоните и др., ще бъде максимално улеснен. Освен това вендинг машините се вписват чудесно във всяко интериорно пространство благодарение на елегантните си линии и иновативни форми.


Ефективност


Когато един автомат предоставя не само една, а няколко възможности за закупуване на продукти, това създава голям комфорт за нейните потребители. С удоволствие служителите и клиентите ви ще си вземат бързо и лесно топла напитка, закуска и студена напитка, без да се налага да правят това от няколко различни автомата.


Инсталирането на система от модуларен тип е по-рентабилно и за работодателя, защото ще гарантира всичко необходимо за пълноценния отдих на персонала само с една машина. Спестените място и средства от поставяне на 2 или 3 различни машини също не са без значение.


Възможност за разнообразие


За служителите ви изобщо не е все едно дали имат достъп само до кафе по време на почивката, или към него може да добавят и закуска, и студена напитка. Разнообразието от варианти, което предоставят модуларните машини, е един по-ефективен начин всеки да задоволи глада и жаждата си.


Ако договорите модулът за храна да бъде зареждан със здравословни продукти, това още повече ще увеличи възможностите за избор с грижа за добрия тонус. Може да проучите желанията на персонала си относно вида на кафето на зърна, студените напитки и др., така че в най-голяма степен машината да задоволи потребностите им.


Комбинираните вендинг автомати са оптимално решение за разнообразие от храни и напитки на работното място. Breaktime ще ви предложи най-добрия вариант съобразно условията, броя на потребителите и предпочитанията ви за набора от продукти. Цялостното вендинг решение под формата на модуларна машина не само ще ви гарантира удобство на максимално изгодна цена, но и възможност за осигуряване на своеобразен микропазар, работещ изцяло в полза на вашия бизнес.