Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Струват ли си кафето и кафемашините на Bianchi?

Струват ли си кафето и кафемашините на Bianchi?

Двете важни стъпки за получаване на добро кафе изживяване са: покупката на качествено кафе и избор на начин за приготвянето му. Именно затова е от голямо значение да разполагаме с правилната кафемашина.

Различните марки за кафе обикновено предлагат и уреди с редица специални функции, подходящи за дома или офис.

Какви са предимствата на кафемашините и кафето Bianchi и защо да избирате тях? Научете повече в тази статия.

Защо да избирате кафемашините на Bianchi?

Bianchi Gaia, Bianchi Talia, Bianchi La Piccola – това са само някои от уредите Bianchi, с които може да се приготви вкусно кафе. Благодарение на широката гама от допълнителни екстри и вградения капучинатор на повечето модели, те позволяват да се приготви еспресо, лате, капучино и други напитки. Надеждни, удобни и с прецизни настройки – те са идеален вариант за дома, за ресторант, заведение или офис.

С Bianchi перфектното кафе е винаги гарантирано, защото машината използва внимателно контролирано налягане, равномерна температура и функция за настройка силата/дължината на кафето.

Предимства на кафемашините на Bianchi

Стилните кафемашини Bianchi от ново поколение позволяват приготвянето не само на еспресо, но и на други напитки. Сред предимствата да притежавате подобна машина са:

Високо качество на изработка

Материалите, вложени в изработката на кафемашините Bianchi, са с най-високо качество. Корпусът и филтърът обикновено са от неръждаема стомана, мелачката е керамична, резервоарът е от алуминиева сплав, гарантиращи безпроблемна и дълготрайна употреба.

Стилен и елегантен външен вид

С модерния си дизайн и вградените иновативни технологии кафемашините Bianchi ще придадат елегантен щрих на всяка кухня или офис. Поради компактния си размер могат да се разположат лесно дори в ограничени пространства – на кухненски плот, на малка маса в релакс зоната и т.н., – допълвайки ги по стилен начин.

Лесни за употреба

Кафемашините Bianchi обикновено се зареждат автономно с вода, което значително улеснява използването им. С интуитивния си дизайн те допринасят за бързото и удобно приготвяне на напитката.

Съчетаването на функционална машина Bianchi с първокласно Bianchi кафе ще увеличи насладата ви зареждащата ви с енергия и добро настроение чаша по всяко време на деня.

Предимства на кафе Bianchi

Кафе зърната, включени в единствените по рода си блендове на Bianchi, са подбрани сред най-качествените сортове от цял свят. Пакетирано в защитена среда, кафето запазва напълно вкусовите си качества до момента, в който опаковката бъде отворена.

Благодарение на умелото комбиниране на сортове, аромати, интензитет и степен на изпичане, Bianchi предлага на своите почитатели предимства като:

Неповторим вкус и аромат

Уникалната селекция от деликатни и ароматни зърна на кафетата Bianchi са истинска наслада за ценителите. Сред комбинациите са: Арабика и Робуста с произход Централна и Южна Америка; Арабика от Колумбия и Бразилия и Робуста от Индия и редица други. Всеки от блендовете може да послужи да си приготвите еспресо с великолепен аромат и богат плътен вкус.

Bianchi Gold, Classic, Rosso, Decaf са предпочитани от мнозина, независимо дали ще си приготвят напитка от току-що смлени зърна, от филтърна доза, или капсула.

Различни разновидности – на зърна, дозети, мляно, кафе капсули

Ако вече сте опитали кафе от смлените зърна Bianchi, сигурно сте се убедили в превъзходните му качества. Перфектна екстракция ще получите и от готово мляно кафе, дозети и капсули Bianchi. Със своите предложения от различни видове кафе Bianchi може да надхвърлите очакванията дори на най-взискателните почитатели на доброто еспресо.

Ароматната Арабика и висококачествената Робуста завладяват с прекрасните си характеристики без значение от вида, в който се предлагат. А с машина Bianchi ще получите един истински кафе шедьовър.

Как да изберете най-подходящата кафемашина за вас?

Когато сте решили да изберете за своите кафе паузи уред от Bianchi, трябва да се запознаете предварително със спецификите на различните модели. В зависимост от това дали желаете да си правите с нея кафе у дома, или в офиса, важна роля играят опциите за вида на напитките, капацитетът и наличието на допълнителни функции.

За малък офис или за домашна употреба може да заложите на капсулна кафемашина с автономно захранване с вода (вместимост на контейнера 1 л) или на малка еспресо машина само с еднократни дози.

Много удобна за офис от 40 до 60 човека е модел Bianchi Gaia. Тя може да се монтира директно към ВиК мрежата и менюто ѝ включва еспресо (включително и с мляко), лате макиато, капучино и мляко 3 в 1, а доставя също и само топла вода.

Ако офисът е над 200 човека, тогава за вашите служители е най-подходяща Bianchi Talia – компактна и удобна, с автономно зареждане с вода и с възможност да приготви над 24 вида напитки.

Лесно можете да потърсите информация и за останалите модели кафемашини Bianchi, за да направите гарантирано най-добрия избор.

Откъде да закупите кафето и кафемашините на Bianchi?

След като вече сте уточнили какви очаквания имате от определена кафемашина, трябва да се насочите към закупуването ѝ от надеждна компания.

Ако смятате да използвате уреда за нуждите на офиса си, Breaktime ще ви предложи варианти с гарантирано качество и страхотни условия. Освен че ще получите и опция за доставка на кафе и консумативи, може да разчитате и на последваща поддръжка от екип с доказани професионалисти.

За дома, за офиса или за друго място, машините на Bianchi безспорно заслужават да инвестирате в тях. С добро Bianchi кафе ще получите напитка с автентичен аромат и завладяващ вкус.