Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Топ 10 продукта, които е добре да ги има във вендинг машината в офиса

Топ 10 продукта, които е добре да ги има във вендинг машината в офиса

 

В последните десетилетия вендинг машините се налагат като все по-удобен начин за пазаруване на различни стоки. Те се превърнаха в неотменна, ако не и задължителна част от екстериора на сгради, улици, летища, бензиностанции и др.

Защо вендинг машините са толкова успешни?

Една от основните причини за нарастващата популярност на вендинг машините е, че осигуряват възможност за бързо пазаруване, което е от особено значение за ангажирания съвременен човек. В движение, удобно и без чакане по всяко едно време  можем да си вземем най-важното за деня като храна, вода, топла или студена напитка.

Особено полезни са съвременните вендинг машини за бизнеса, защото имат възможност да предоставят на служителите, както и на клиентите и посетителите, закуски и напитки, докато са в движение.

Още по-голямо удобство е безкасовото плащане, а и благодарение на машината, може да генерирате допълнителен доход за своята компания.

Поставена в офиса, вендинг машината ще осигурява постоянен достъп на служителите и ще спестява време, обслужвайки нуждите им на място. Няма служител, който да не оценява положително наличието на вендинг машина в офиса, а доволните работници са по-производителни.

За да бъдат отчетени обаче максимални ползи от инвестицията във вендинг машина, много е важно какъв ще бъде подборът на храни и напитки.

Кои са най-подходящите продукти за вендинг машината в офиса? Предлагаме ви топ 10 предложения в нашия материал.

Топ 10 продукта за вендинг машината в офиса

Избраният от вас вендинг може да предложи различни храни и напитки – от вода и кафе до здравословни, зареждащи с много енергия снаксове и други продукти.

Вода

Ако сте загрижени истински за служителите си, няма да позволите да бъдат дехидратирани на работното място. Може и да имате диспенсър за вода в офиса, но много хора предпочитат да пият бутилирана вода. Освен това клиенти и посетители може да имат нужда от вода и вендинг машината ще им позволи да си набавят.

Гранола барове

Универсален продукт за вендинг автомат са гранола баровете. Те могат да бъдат консумирани за закуска сутрин или следобед. Хранителната им стойност е по-висока от много други артикули, предвидени за вендинг, което е чудесна възможност за търсещите нещо здравословно.

Енергийни напитки

Не всички ваши служители обичат да пият кафе и за тях като ободряващо средство може да предвидите енергизиращи напитки. Те дават необходимия енергиен тласък, като някои дори имат здравословна алтернатива. 

Студен чай

Обикновено във вендинг машината се зареждат много газирани напитки, но не всеки ги консумира. Много хора харесват студения чай заради приятния вкус и свежа хладина. Има голямо разнообразие от видове студен чай, като може да предложите зелен чай, подсладен или чай без захар.

Киткат

Десертното шоколадово блокче е популярно за закуска заради засищащия ефект на съчетанието от хрупкава вафла и шоколад. Киткат е отличен избор като допълнение към сутрешното кафе. Ако поставите от десертните блокчета в машината, те ще се разпродадат много бързо.

Студено кафе

По-голяма част от служителите предпочитат да пият кафе на работното си място и го харесват горещо. Все пак ще бъде приятна промяна да могат да опитат от вендинг машината и студено ароматно кафе. Без значение дали става въпрос за горещо, или студено кафе, има множество видове и вкусове на популярни марки, между които да избирате: прясно сварено шварц кафе, еспресо, лате, капучино и др. Има опции и за приготвяне на студено кафе от специални смеси.

Кока-Кола

Няма как вендинг автоматът да не бъде зареден и с газирани напитки. Има много възможности както за видове продукти, така и за опаковки като бутилки и кенове. Най-търсена газирана напитка е Кока-Кола заради енергизиращия ефект. Може да изберете вариант със захар и без захар.

Чипс

Картофеният чипс е добра идея за обяд и може да се комбинира с почти всичко. Добре е машината да бъде заредена с различни видове, за да удовлетворите всички вкусове. Някои съдържат по-малко мазнини, има и уникални вкусове, както и 100% пълнозърнести.

Вафли

Едни от най-харесваните продукти за консумиране от вендинг машина са вафлите. Те могат да са с фъстъци или не, с бял шоколад и др. и са търсено допълнение към кафето или друга напитка.

Сникърс

Шоколадовите блокчета сникърс са много подходящи за закуска сутрин или за подкрепа на силите следобед. Те дават много енергия и в същото време действат засищащо. Заедно с вафлите и шоколадовите блокчета са традиционно най-консумирани.

Къде по света се използват най-много вендинг машини?

Въпреки че вендинг машини има навсякъде по света и то в големи количества, най-много са в Япония – над 5 млн. На 23 човека се пада по 1 вендинг машина. За сравнение, в САЩ 1 машина е за 20 човека, а в Европа – 1 за 120 души.

Тенденцията за нарастването на използването им се дължи на всички онези удобства, които създават като иновативно решение за търговия и по всичко личи, че ще намират все по-голямо приложение в живота ни и в бъдеще.