Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Топ 5 най-търсени безалкохолни напитки за вендинг машини

Топ 5 най-търсени безалкохолни напитки за вендинг машини

За съвременния потребител е много важно да получава бързо услуги от най-различен характер, включително и когато става дума за храни и напитки. В последните десетилетия автоматите за самообслужване от типа на вендинг машини станаха неизменна част от ежедневието ни поради неуспоримите си предимства и удобствата, които създават.


Какви са основните ползи от вендинг машините?


Не е случаен фактът, че днес вендинг автомати могат да се видят навсякъде – на улични ъгли и в големи търговски центрове, в хотели и офиси, бензиностанции и много, много други. Те са винаги на разположение и са особено полезни, когато имаме нужда от закуска или ободряваща напитка.
За вендинг машините няма работно време – те ни обслужват 24 часа в денонощието, а за покупката си все по-често можем да платим и безконтактно. Важно е, че пазаруването става лесно и бързо, което изключва досадното чакане на опашка.


Наличието на вендинг машина е печеливша опция за всяка компания, защото осигурява постоянен достъп до храна и напитки на служителите и ги поддържа мотивирани и работоспособни. Клиентите също са доволни от възможността да се подкрепят в движение с кафе, храна, вода или студена напитка.
Ако все още не сте убедени дали идеята за покупка на автомат за безалкохолни напитки е добра за вас, трябва да знаете, че наред с автоматите за кафе и закуски, машината за студени напитки е една от най-търсените и доказано рентабилни инвестиции.


Добре заредената вендинг машина е отличен начин да се погрижите вашите служители и клиенти да могат винаги при нужда да получат вода, различни видове газирани или други напитки. 
Но при закупуването на такъв уред е важно да знаете какви точно са предпочитанията на хората. В нашата статия ще разберете кои са 5 от най-търсените безалкохолни напитки.


Топ 5 най-търсени безалкохолни напитки за вендинг


Най-добрите вендинг машини за безалкохолни напитки са устройствата, чийто достатъчен брой позиции и лесна употреба ще задоволи всички очаквания на потребителите. Такива автомати предлагат кенове и бутилки (включително стъклени) и складират над 400 продукта, а сред най-продаваните напитки са:


Вода


Бутилираната вода трябва непременно да присъства сред артикулите в машината. За служителите ви е важно да останат хидратирани, за да не страдат от умора, силно главоболие и стрес на работното място. Голям брой са и клиентите, които ще си закупят вода, ако са забравили своята бутилка. Освен това водата винаги се предпочита пред газираните напитки като тяхната по-здравословна алтернатива за утоляване на жаждата.


Енергийни напитки


Те са популярен артикул във вендинг машините за бизнеса по целия свят. В определен момент всеки изпитва нужда от допълнителна енергия и енергийните напитки са силно предпочитани от хората, които не пият кафе. Добро решение са и техните по-здравословни заместители.


Витаминозни води


Водите, наречени „витаминозни”, всъщност представляват вода с допълнително витамини и минерали, необходими на организма. Добавени във водата, те осигуряват 100% от препоръчания дневен прием на жизненоважните елементи. Обикновено такива напитки съдържат магнезий, съчетан с цинк, витамини В и D, както и различни натурални овкусители: лимон, касис, ябълка и други плодове. Те създават свежо усещане при консумацията на такава полезна вода.


Кока-кола


Няма как да не включите в списъка вечната класика – популярната в цял свят кока-кола. Напитката е търсена заради доказания си ободряващ ефект. Ваш е избора дали ще се спрете на подсладена кока-кола, или на такава без захар.


Студено кафе


Макар че традиционното кафе се пие горещо, не изключвайте възможността много от вашите служители или клиенти да пожелаят студено кафе. Вендинг машината може да предложи различни опции за подобни напитки в бутилки или кенове, както и различни вкусове с пълномаслено мляко, с вкус на ванилия, карамел и т.н.
Други предпочитани студени варианти, с които да заредите своята машина, са газираните пепси-кола, лимонада, тоник, спрайт, 7up, студени чайове и др.


Има ли тенденция към търсенето на по-здравословни алтернативи?


Хората днес все по-осъзнато се стремят към консумацията на полезни храни и здравословния начин на живот, включващ и по-внимателен подбор на напитките. Освен тенденцията да се пие чиста, а не чешмяна вода, нараства и желанието за хидратация да се пият течности без захар, с естествен състав и по възможност – негазирани.

Следвайки това съвременно течение, е добре да помислите за здравословна секция с напитки във вашата вендинг машина. Освен витаминозни води, това могат да са също и продукти като студен чай, диетична сода, натурални сокове и други подобни. Машината ви гарантирано ще има редовни потребители, тъй като все повече хора държат на полезните варианти, а други може да спазват диета и да избягват напитките със захар.


Когато вложите усилия и старание да предложите разнообразни напитки, закупеният автомат ще оправдае високите очаквания на вашите служители и клиенти. Вендинг машината ви ще бъде предпочетена от всеки, желаещ да утоли жаждата си с чиста вода и с любимата си студена напитка. Елегантният дизайн на надеждната вендинг технология се интегрира чудесно към всяка среда и е още едно важно предимство към нейната функционалност.