Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Вендинг машини за храна и безалкохолни напитки за офиса. Струва ли си инвестицията?

Вендинг машини за храна и безалкохолни напитки за офиса. Струва ли си инвестицията?

Недоверчивото и плахо пазаруване от вендинг машини отдавна остана в миналото.
Днес автомати за продажба на храна и напитки има на открити и закрити пространства, където трафикът е най-голям.
Малко са тези компании, в чието работно място нямат автомат, от който техният персонал удобно да си купува храна, различни напитки и вода.


Защо повечето бизнеси се нуждаят от вендинг машини за храна и напитки?


Да инвестира във вендинг машини за храна и различни напитки е добър начин работодателят да покаже загриженост към удобството и здравословното състояние на служителите. Освен това е и част от съвременната тенденция за създаване на благоприятна работна среда.


Пазаруването на място ще спести време на служителите и те ще могат да отпочинат пълноценно, за да бъдат по-ефективни след това. Вендинг машините за храна и напитки могат да донесат много ползи за повечето бизнеси. Вижте част от причините да инвестирате в такова съоръжение.


Причини да инвестирате във вендинг машини за офиса


Дори да не са част от основния ви бизнес, подходящите вендинг машини за безалкохолни напитки и за храна ще подобрят условията на труд за служителите ви в офиса. С добра вендинг машина ще получите следните ползи:

Предлагате повече на клиентите си


Автоматът за храна и безалкохолни напитки предоставя удобство не само на служителите, но и на клиентите ви. С леснодостъпните закуски и разнообразието от безалкохолни напитки ще бъдат задоволени всички предпочитания.


Ако машината има здравословни храни, това е допълнителен плюс, защото показва грижа за здравето и все повече хора в съвременното ни общество ще ги предпочетат. Всеки клиент ще може да си вземе вода или безалкохолна напитка заедно с лека закуска. Доброто впечатление и приятно изживяване за клиентите ви ще носят само позитиви на бизнеса ви.


Имате възможност за брандиране


Наличието на вендинг автомат в офиса може да ви помогне да подсилите авторитета на марката си. Служителите ще оценят положените грижи за осигуряване на удобството по всяко време да имат достъп до напитка или закуска.


Добрите възможности за почивка са важно условие за една позитивна работна среда, която увеличава лоялността на служителите и намалява текучеството. В разговори със свои приятели и познати те няма как да не споменат, че работодателят им е осигурил възможно най-добрите условия да релаксират пълноценно. Това ще работи изцяло в полза на репутацията на бизнеса ви.


Повишаване продуктивността на служителите


Няма работодател, който да не си е поставил за цел неговите служители да бъдат максимално ефективни на работното място. Съществуват много фактори, играещи ключова роля това да бъде постигнато.


Колкото и да е странно за някои, невинаги мотивацията зависи само от високото възнаграждение. Множество анкети и различни проучвания показват, че за служителите е от голямо значение и какви условия за отдих са им осигурени. 


Когато знаят, че в офиса разполагат с лесен и бърз достъп до чиста вода, храна и безалкохолна напитка, ще отпадне необходимостта да излизат извън сградата по време на почивките. Ще имат повече време спокойно да отдъхнат, като си вземат храна и напитка от автомата.


Доволните и щастливи служители ще бъдат по-продуктивни и ще изпълняват по-бързо и качествено възложените им задачи. Положителен ще бъде ефектът върху целия ви бизнес и ще можете да разчитате на по-високи резултати.


Закупената от вас машина няма да заема голямо пространство, а също ще ви спести и режийни разходи за труд. Остава да изберете подходящ модел, който да се впише в офис средата и да отговаря на всички ваши критерии за функционалност.

Как да изберем правилната компания за вендинг машини?


Проучвайки оферти, предлагани от различните компании за вендинг, трябва максимално добре да прецените дали срещу инвестицията си ще получите качествено обслужване и оборудване.


Едно от първите неща, които трябва да проверите, е дали избраната от вас компания има достатъчно опит в бранша и какво е качеството на предлаганата услуга. Подробна информация ще откриете в онлайн магазина на компанията, включително и за продукти, с които евентуално би заредила машината ви. Всяка вендинг компания е лоялна към определени марки, а те може да съвпадат с предпочитаните от вас.


Дори да сте спрели избора си на определена компания, не бързайте да купувате машина, докато не сте направили проверка дали притежава лиценз, както и застраховка за отговорност.


Когато разгледате вендинг машините, с които разполага в момента компанията, не вземайте под внимание единствено цената. Проучете добре възможностите и функционалностите на машината за храна и безалкохолни напитки, за да сте сигурни в тяхната практичност и удобство за персонала ви.


Не пропускайте да се осведомите и може ли да разчитате на добро сервизно обслужване след покупката, като направите справка за пазарния дял на фирмата според броя на инсталираните машини и отзиви на клиенти.


Разумната инвестиция във вендинг машина за нуждите в офиса си струва заради множеството ползи – за служителите, за клиентите и за бизнеса като цяло. Едно съвременно вендинг решение е печеливш ход и дългосрочна инвестиция за постигане на добра фирмена култура.