Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Новини

Новини

Защо да си партнираме с компания за вендинг машини? 6 предимства за работодателя

Защо да си партнираме с компания за вендинг машини? 6 предимства за работодателя

Защо да си партнираме с компания за вендинг машини? 6 предимства за работодателя

Ако като работодател винаги се грижите за добрата работна среда в офиса, вероятно сте разбрали колко важна е кафе паузата за служителите ви. Хубавото кафе влияе за доброто сплотяване на екипа, освен че разкрива пълния потенциал за работа. С чаша ароматно кафе винаги можете да изненадате приятно клиентите и бизнес партньорите си. 

Може би вече малката кафе машина не задоволява с капацитета си нуждите ви и искате да осигурите повече варианти кафе с допълнение от охладени напитки и храна. Тогава няма по-добро решение от инсталирането на вендинг машина. Това означава да потърсите подходяща компания за закупуване на автомат, а след това да се поинтересувате на какви услуги можете да разчитате.

Какво предлагат фирмите за вендинг машини?

Освен монтаж и демонтаж на машини, вендинг компаниите обикновено включват в услугите си техническа и гаранционна поддръжка. Могат да поддържат наличност от резервни части за предлаганите вендинг машини, както и монетни, и други разплащателни устройства.

Освен това извършват консултации за продуктите, свързани с въвеждане в експлоатация на специфично оборудване като вендинг автоматите, и провеждат обучения за работа с него. Партньорството им със световноизвестни марки кафе гарантират качествена напитка.

Много фирми предоставят безплатно кафе машини за офиса срещу ангажимент за съответно ниво на консумация, както и различни видове абонаменти, а други отдават под наем своите автомати.

Освен вендинг машини, вендинг компаниите осигуряват ценни услуги за своите клиенти. Вижте 6 от тях в нашия материал.

6 предимства от партньорство с фирма за вендинг

Доверявайки се на надеждна компания за вендинг, ще получите от екипа ѝ специалисти помощ за най-подходящото решение при избора на автомат, а след монтажа може да продължите партньорството си, от което да извлечете максимални ползи.

Осигурени консумативи

В зависимост от нуждите на вашите служители и предпочитанията ви, както и от вида вендинг машина, компанията ще ви осигурява всички необходими кафе и чай консумативи. Те включват обикновено освен картонени чаши и дървени бъркалки, захар, вкл. кафява, мед, сметана, карамелизирани бисквитки и др. Някои предлагат какао и шоколад, разтворими продукти, дори дизайнерски чаши, метални кутии за съхранение на кафе и др.

Зареждане

Влизайки в партньорски отношения с вендинг компания, няма да имате ангажимент за зареждането на машината с продукти. Фирмата ще има грижа да следи и редовно да я зарежда с кафе, студени напитки, храна и др. продукти според договореното, както и с консумативи. Честотата е обикновено веднъж на 3 дни, но зависи от съставките и консумацията, като зареждането със закуски става почти ежедневно.

Почистване

Хигиенното вендинг обслужване от фирмата е на високо ниво, като машината се проверява 1-2 пъти седмично и се почиства цялостно. Почти всяка фирма разполага със собствена система за управление при почистване, включително и на монетните механизми.

Техническа поддръжка

Повечето фирми за вендинг машини разполагат с модерно оборудвани сервизи за отлична техническа поддръжка и ефективно отстраняване на аварии при необходимост. Осигуряват на клиентите си както диагностика и пълно обслужване в периода на гаранционния срок, така и след това. Разполагат с богат асортимент от резервни части, предлагат при нужда и транспорт.

Обновяване на вендинг машините

Една от полезните услуги на фирмите за вендинг е обновяването на машините. То може да бъде цялостно или частично, изцяло съобразено с вашите изисквания. Когато решите да смените разплащателния механизъм, да промените визията на автомата и др., професионалистите от компанията ще се погрижат да превърнат стария ви автомат в нов.

Възможност за рециклиране

Обичайна практика е фирмата освен нови машини да предлага и рециклирани. Ако в момента не можете да инвестирате в нов автомат, рециклирана машина на реномирана марка също ще бъде добро решение. Гаранцията ѝ ще бъде по-малка, около 6 месеца, но ще ви върши добра работа.

Колко бързо се инсталира вендинг автомат?

Когато имате готовност за инсталирането на закупената или взета под наем машина, трябва да изберете подходящо място за поставянето ѝ. Представител на фирмата ще ви консултира, защото има някои изисквания. Машината заема около 1-2 кв. м площ, трябва да бъде на равна повърхност, да има повече пространство пред нея и възможност за свързване с електрозахранване.

Монтирането ѝ става бързо, в рамките на един ден, и не изисква особени умения, освен да се включи в контакта, но по-добре да се извърши от специалист. Той ще направи веднага и тестване на работата ѝ, за да може да сте спокойни в доброто ѝ функциониране впоследствие.

С изграждането на партньорски отношения с фирма за вендинг машини ще получите всичко необходимо като технически и логистичен ресурс. Устойчивото партньорство ще ви помогне да осигурите кафеен комфорт и снабдяване на служителите или клиентите в офиса, магазина или организацията с първокласни напитки, вода и пакетирани храни, а това е сигурен начин да бъде успешен и вашият бизнес.