Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
За производство и логистика

За производство и логистика

Погрижете се за безпроблемното протичане на вашия ден с вендинг, кафе и водни решения, които да отговорят на всяка част от вашия бизнес

Правилното решение за вашия бизнес

Независимо от това дали разполагате с малка стая за персонал или имате нужда от самостоятелна вендинг машина за пространството, в което служителите ви си почиват, ние разполагаме с широка гама от решения за вендинг, кафе и машини за пречистване на вода за всяка област от вашия бизнес.

  • Портфолио, създадено специално за нуждите на вашата бизнес сфера
  • 24/7 достъп до горещи и студени напитки, снакс и чиста вода
  • Пълно обслужване и техническа поддръжка
  • Дългогодишен опит и експертиза във вендинг сектора

Кафето е от значение за производителността на вашите служители…

Ние разбираме стремежа на компаниите да стимулират ангажираността и да повишат производителността на служителите си. Проучване на Leesman index*, проведено между повече от 100.000 служители, показва, че най-важната характеристика за една ефективна работна среда е наличието на „кафе, чай и други продукти за освежаване“ в сравнение с други характеристики като ресторант, кантина и паркинг. Изследванията също така показват, че редовните кафе паузи по време на работния ден карат служителите ви да се чувстват ценни, което от своя страна ги вдъхновява и ги прави по-продуктивни.
Ние предлагаме широка гама от кафе продукти, включително водещите брандове като Юлиус Майнл, Чибо, Lavazza и Doncafé. Вашите служители могат да се наслаждават на качествено кафе без да напускат работното си място.

*Leesman review issue 17

Вендинг решения

Някои компании се нуждаят от партньори, които могат да отговорят на техните специфични изисквания. Така например производителите на храни може да имат нужда от продукти, които не съдържат ядки, а някои видове снакс могат да носят риск от замърсяване на поточната линия. Ние разбираме това и можем да намерим индивидуално решение за всички ваши изисквания.