Сервиз 0700 911 40, Поръчки: 02 839 04 19 / 0875 16 35 99
За работно място

За работно място

Заредете деня си с енергия с нашата широка селекция от решения за вендинг и кафе. Горещи напитки, чиста вода и снакс, които създават работна среда, стимулираща ангажираността и производителността.

Цялостно решение за вашия бизнес

Независимо от това дали имате нужда от горещи напитки 24/7, кристално чиста вода на работното място и дома или здравословен снакс, ние сме one-stop-shop за нуждите на работното ви място.

  • Премиум брандове като Юлиус Майнл, Чибо, Doncafé и Lavazza, които могат да държат вашите служители свежи и фокусирани през целия ден
  • Богато портфолио с многообразие от снакс продукти и студени напитки
  • Пълно обслужване и техническа поддръжка
  • Дългогодишен опит и експертиза във вендинг сектора, на която вие можете да се доверите

Вендинг решения

Ние знаем, че всички имаме нужда от пълноценна почивка и освежителна напитка през работния ден. Ето защо ние предлагаме храни и напитки, специално подбрани за вашата работна среда, които да са винаги на една ръка разстояние. Ние предлагаме както добре познати брандове, така и иновативни, здравословни продукти, които да направят вашия ден пълноценен!
Във всички наши машини имаме интегрирани системи за плащане както с монети, така и с банкноти, а вградената телеметрия позволява на нашите екипи да поддържат машините винаги заредени и чисти.

Кафе решения за вашия офис
Ние в Брейктайм вярваме, че мястото за почивка на работното място е много повече от пространство за приготвяне на качествено кафе. Това е място, което сплотява екипа и създава креативна атмосфера, където всеки може да научи повече за другия, да споделя идеи и да се вдъхновява. Нашето кафе ще накара вашите служители да се чувстват ценени.

Кристално чиста вода във всеки офис
Качеството на питейната вода е важна за поддържането на тонуса и работоспособността на вашите колеги. Проучване* показва, че дори 2% дехидратация води до значителен спад в концентрацията при дейности, изискващи повишено внимание, спад в краткосрочната памет и понижена способност да бъдем критични. Ние предлагаме най-новата технология за пречистване на питейна вода, а нашите машини са едновременно практични, екологични и с модерен дизайн, който ги превръща в перфектното допълнение на офис интериора, независимо от това дали работите в малък офис, банка или голямо споделено пространство.

*Cognitive Performance and Dehydration (2012), Ana Adan PhD, University of Barcelona, Spain