Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
За здравеопазване

За здравеопазване

Ние можем да намерим цялостно решение за вашата аптека, клиника или болница, спазвайки най-високите изисквания на качество и безопасност.

Повече комфорт и уют за вашите пациенти, посетители и служители

Като лидер на пазара, ние работим с клиенти в здравеопазването и разбираме, че болниците и здравословният начин на живот вървят ръка за ръка. С нашите машини вие можете да постигнете високо ниво на качество и безопасност, като всички наши машини са сертифицирани от Международната организация по стандартизация с ISO 9001 за независима оценка на съответствие със стандартите за качество, приети в света.
Всяка една машина е снабдена и със система за следене и телеметрия които гарантират, че нашите технически екипи могат да поддържат машините ви винаги чисти и заредени. Така вие получавате достъп до здравословни храни и напитки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Вендинг решения

Храните и напитките, които ние предоставяме в нашите машини са съобразени с нуждите на вашите пациенти, служители и посетители. Така освен известни брандове, ние можем да предложим и широк избор от здравословни продукти.  

Кафе решения

Все повече се увеличава консумацията на кафе, когато сме далеч от вкъщи. Независимо от това дали сте пациент, който очаква посещение или служител, който е в почивка, нашите горещи напитки могат да ви създадат комфорт и уют по време на престоя ви в болницата.

Без риск от развитие на бактерии във вашата питейна вода

Технологията за пречистване на вода, която предлагаме е изключително подходящо решение за условия в болнична среда. Докато при бутилираната вода съществува риск от развитие на бактерии в следствие на застояване и постоянния контакт със светлина и въздух след отваряне, нашите машини пречистват водата в момента на натискане на бутона. Всеки диспенсър е с покритие, което предотвратява развитието на бактерии, а екипите ни следят състоянието на филтрите за всяка машина и гарантират чистия и санитарен вид на апарата.