Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Кариери

Кариери

Станете част от екипа на Брейктайм

Ние сме водещ доставчик на комплексни вендинг услуги за нуждите на бизнеса

Брейктайм е сред водещите компании, специализирани в областта на вендинг услуги в България. Оперираме успешно на територията на страната, обединявайки екип от експерти с познания и опит в различните аспекти на дейността ни.

Ние осигуряваме ефективни, гъвкави и иновативни решения в грижата за нашите бизнес клиенти. С Брейктайм е лесно, бързо и удобно. В случай че споделяте нашата мисия и визия и бихте искали да помогнете в осъществяването на нашите цели, свържете се с нас!

За да осигуряваме високо качество на нашата услуга, компанията ни има нужда от свежи попълнения в екипа си. Възможностите за кариерно развитие, получавани в Брейктайм, са много и различни. Всички те се обединяват от една обща цел - предоставяне на високо качество на услугата във всичките ѝ аспекти.

Кандидатствай за работа в Брейктайм

В Брейктайм търсим мотивирани и енергични личности, които да станат част от екипа ни. В случай че искате да станете част от успешно развиваща се компания в областта на вендинг услугите, изпратете ни CV (автобиография) и информация за желаната от вас позиция на имейл адрес: office@braketime.bg.

Ние сме водещ доставчик на комплексни вендинг услуги за нуждите на бизнеса

Брейктайм е сред водещите компании, специализирани в областта на вендинг услуги в България. Оперираме успешно на територията на страната, обединявайки екип от експерти с познания и опит в различните аспекти на дейността ни. Ние осигуряваме ефективни, гъвкави и иновативни решения в грижата за нашите бизнес клиенти. С Брейктайм е лесно, бързо и удобно. В случай че споделяте нашата мисия и визия и бихте искали да помогнете в осъществяването на нашите цели, свържете се с нас! За да осигуряваме високо качество на нашата услуга, компанията ни има нужда от свежи попълнения в екипа си. Възможностите за кариерно развитие, получавани в Брейктайм, са много и различни. Всички те се обединяват от една обща цел - предоставяне на високо качество на услугата във всичките ѝ аспекти.

Кандидатствай за работа в Брейктайм

В Брейктайм търсим мотивирани и енергични личности, които да станат част от екипа ни. В случай че искате да станете част от успешно развиваща се компания в областта на вендинг услугите, изпратете ни CV (автобиография) и информация за желаната от вас позиция на имейл адрес: office@breaktime.bg.