Сервиз 0700 911 40 , Поръчки: 0875 16 35 99
Социална отговорност

Социална отговорност

Ние в Брейктайм вярваме, че най-добрите компании се стремят да преврърнат света в едно по-добро място за живеене. Именно тук е нашата отговорност към обществото, околната среда и работното място.
Ние подкрепяме регионални и глобални инициативи, чрез които допринасяме за решаването на даден социален проблем.
Нашият екип се стремим да запазим околната среда, така че да сведем влиянието на нашия бизнес до минимум. Ние предлагаме само машини, които са от висок енергиен клас и се ангажираме с предоставянето на най-добрите работни условия за нашите служители – организираме обучения, окуражаваме екипната работа и добрата комуникация между персонала, както и се грижим за здравето и безопасността на нашите служители.

 
Инициативи

Великденска кампания на Holiday Heroes
Сдружение "Празнични герои" работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания, както и за насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници.

Брейктайм участва с 65 служители в кампания „Великден 2017“, организирана от Holiday Heroes при подготовката на празнични пакети преди старта на кампанията. Заедно с Holiday Heroes успяхме да опаковаме рекордния брой от 5.277 пакети с 14 хранителни продукта във всеки един от тях. По този начин успяхме да помогнем за това, празничните пакети да достигнат до повече от 20.000 българи.


Брейктайм подкрепя Заедно в час
Визията на фондация "Заедно в час" е един ден всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители. Ние в Брейктайм се идентифицираме с ценностите и визията на "Заедно в час" и подкрепяме осъществяването им, знаейки, че заедно можем да оставим една положителна следа в нашето общество.

Брейктайм подкрепя CancerCare
Фондация "Победи рака" работи в помощ на онкоболните в България и техните близки. Чрез своята уебплатформа CancerCare, фондацията предоставя безплатна, достоверна и леснодостъпна информация за онкологичните заболявания. Мисията на "Победи рака" е да намали смъртността от рак в страната. Като социално отговорна бизнес организация, Брейктайм подкрепя развитието на иновации, които променят обществото ни.

CancerCare Заедно в час Holiday Heroes